Core Tools képzés

A,Mechanic,Service,Car,In,Garage,Is,Paper,Checklist,Car.

Képzés leírása

A legfontosabb minőségügyi eszközök (FMEA, G8D, APQP, PPAP/PPA, MSA, SPC – és a kapcsolódó ISO 9001, IATF 16949 szabványpontok és VDA 6.3 információk) oktatása dióhéjban, három napban a team munkában résztvevőknek. A moderátoroknak, felelősöknek mindezt 11 napban javasoljuk.

Tematika

  • 1. nap kockázat elemzés FMEA segítségével a legkritikusabb területek kiválasztásához,
  • 2. nap probléma elemzés G8D segítségével, ahol bebizonyítjuk, hogy a strukturált problémamegoldás lépései, hogyan segítenek bennünket a kialakulás, kijutás és a rendszerszintű gyökérokok meghatározásában. Mindezt oly módon, hogy az ismételt reklamációt, vagy belső nem megfelelőséget elkerüljük.
  • 3. nap a gyökér-ok ismeretében akció, vagy projekt indul, benne APQP, PPAP, MSA, SPC röviden a bonyolult matematikát kerülve, a józan észre alapozva.

Írásbeli vizsga

Gyakorlatorientált, intenzív képzési tevékenység, előadások, esettanulmányok és azok feldolgozása, csoportmunka, csoportonkénti prezentáció, írásos tananyag valamint egyéni felkészülés.

A képzés vizsgával zárul, amelyről a résztvevők 70%-os eredmény felett cégünk által regisztrált kétnyelvű tanúsítványt kapnak, 70%-os eredmény alatt részvételi igazolást állítunk ki részükre. Az eredménytelenül vizsgázóknak díjmentes lehetőséget biztosítunk a sikertelen vizsga pótlására.

Középfokú végzettség javasolt

Minden igényes iparágban dolgozó mérnök, technikus számára javasolt, nem csak az autóiparban hasznos. (elektronika, egészségügyi eszköz gyártás, mezőgazdasági gép gyártás, építőanyagipar, vegyipar stb…)

Jelentkezés

Erre a képzésre: Core Tools képzés

A feltüntetett árak NETTÓ árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák. A hatósági-, az engedélyezett szakmai képzések és a támogatott engedélyezett tréningek ÁFA mentesek.

Képzések

Vélemények

A korábbi résztvevők tapasztalatai és visszajelzései segíthetik a képzés minőségének és hatékonyságának felmérésében, valamint abban, hogy reális elvárásokkal vághasson neki a tanulásnak. Ezen vélemények alapján könnyebben dönthet, hogy a képzés megfelelő-e az igényeinek, és megfelelő erőfeszítést tehet a sikeres tanulás érdekében.

Képzéseinket kihelyezett formában is megszervezzük, akár teljes mértékben vállalatra szabva. Amennyiben kihelyezett képzést szeretne, kérjen ajánlatot!

Kapcsolattartók

Elsődleges

Kérjük, először nála érdeklődjön!

por 1024×1024
Pór Valéria
Tréning menedzser
Élelmiszeripar, Lean, Six sigma, Autóipar

Másodlagos

Amennyiben az elsődleges kapcsolattartót nem éri el.

pany 1024×1024
Pány Gabriella
Tréning menedzser
Autóipari és auditor képzések

Kapcsolódó képzéseink

Tekintse meg és válasszon hamarosan induló képzéseink közül!

Egyedi ajánlatkérés

Ajánlatkérés