Élelmiszerbiztonság

Az élelmiszerbiztonság a fogyasztó egészségvédelme érdekében elérendő és megvalósítandó elsődleges cél. Képzéseink segítségével elegendő elméleti és gyakorlati ismereteket szerez
a rendszerek kialakításához, működtetéséhez, és rendszeres felügyeletéhez.

Képzés kategóriák
Képzés kategóriák
Helyszínek
Helyszínek
menu
view
elelmiszeripar_5

HACCP / TACCP / VACCP – kombinált élelmiszerbiztonsági elemzések

Mozaikszavak, melyek együtt fejlődtek az élelmiszeripari szabványokkal és trendekkel. A képzés célja, hogy átlátható, gyakorlati ismeretek birtokában a vállalkozások szakemberei azonosítani tudják az élelmiszer véletlen és szándékos fenyegetettségeit, és a rendszerbe implementálva hatékonyan meg tudják előzni azokat.
60.000 Ft
Időtartam: 1 nap
elelmiszeripar_3

Élelmiszeripari követelmények webinárium – Food Safety Summary by IWS

IWS szakmai találkozó az online térben A részvétel ingyenes! Felbuzdulva az előző online sorozatunk sikerén, illetve lehetőséget adva arra, hogy találkozzunk rendszeresen – ha csak az online térben is – újra indítjuk az 1-1,5 órás, díjmentes online workshopjainkat. Havonta egy alkalmat tervezünk, mindig kedden, 10:00-tól. Minden alkalommal 1 fontos témát járunk körbe, köszönhetően az általunk felkért szakmai előadónak, aki kb. 60 perces előadást fog tartani. Ezt követően egy kötetlen beszélgetés keretében oszthatja meg minden résztvevő a tapasztalatait és teheti fel kérdéseit. Vegyen részt Ön is, töltsünk együtt minden hónapban egy kedd délelőttöt! Tervezett témáink:
  • 06.25. (10:00-11:30) – Főbb változások az élelmiszeripari követelményekben
  • szeptember – Munkavédelmi aktualitások, jogszabályi változások
  • október – Mérések szerepe és fontossága
  • november – Az alapoktól a valós információbiztonságig
  Aktuális témánk: Az élelmiszeriparnak folyamatosan változó kihívásoknak kell megfelelnie, melyek közül a legújabbakat áttekintjük a workshop alkalmával. Másfél órás workshopunkon a következő témákat érintjük:
  • önellenőrzési terv fejlesztése és digitalizáció kihívásai;
  • jogszabályi változások – aktuális hatályba lépések és gyakorlati elmaradások;
  • fenntarthatósági sikerek és irányok, greenwashing;
  • RASFF trendek 2024 első felében;
  • kombinált szabványok lehetőségei és buktatói, belső vakság.
  Szeretettel várjuk rendezvényünkön!
Időtartam: 90 perc
elelmiszeripar_3

SEDEX elvárások, SMETA felkészítő tréning

Az ellátási láncban jelentkező, munkakörülményekre és környezeti teljesítményre vonatkozó kérdések megfelelő megválaszolásához ad iránymutatást a tréning a SEDEX előírásainak tisztázásán keresztül. Segítséget ad az audithoz és a minősítés gyakorlati hasznosításához.
60.000 Ft
Időtartam: 1 nap
elelmiszeripar_5

ISO22000 átalakítása az FSSC22000 szabvány követelményei szerint

Hasznos elméleti és gyakorlati ismereteket biztosító képzés, mely tartalmaz minden tudnivalót a sikeres szabványváltáshoz. Élelmiszer-előállítók számára kialakított oktatási anyag.
60.000 Ft
Időtartam: 1 nap
elelmiszeripar_2

FSSC változás menedzsment tréning / Áttérés a v6 szabványra

A szabványverziók közötti különbségekkel és ezek alkalmazásával foglalkozó tréning, mely gyakorlati ismereteket biztosít a v6 szabványt már bevezetett élelmiszeripari cégek számára.
60.000 Ft
Időtartam: 1 nap
Senior Worker Overseeing Production of Food

HACCP élelmiszerbiztonsági rendszergazda tréning

Az élelmiszer-előállításban, kereskedelemben, vendéglátásban dolgozó szakemberek képzése, továbbképzése azzal a céllal, hogy a HACCP rendszer kialakításához, bevezetéséhez, működtetéséhez és rendszeres felügyeletéhez elegendő elméleti és gyakorlati ismereteket szerezzenek.
60.000 Ft
Időtartam: 1 nap
Quality,Control,And,Food,Safety,Inspector,Test,And,Check,Product

ISO 22000 belső auditor képzés

Az ISO 22000:2018 szabvány követelményei szerinti belső auditokat végrehajtó munkatársak felkészítése auditálási feladataik szakszerű elvégzésére.
114.000 Ft
Időtartam: 2 nap
Továbbiak betöltése...

HACCP / TACCP / VACCP – kombinált élelmiszerbiztonsági elemzések

Mozaikszavak, melyek együtt fejlődtek az élelmiszeripari szabványokkal és trendekkel. A képzés célja, hogy átlátható, gyakorlati ismeretek birtokában a vállalkozások szakemberei azonosítani tudják az élelmiszer véletlen és szándékos fenyegetettségeit, és a rendszerbe implementálva hatékonyan meg tudják előzni azokat.
60.000 Ft
Időtartam: 1 nap

Élelmiszeripari követelmények webinárium – Food Safety Summary by IWS

IWS szakmai találkozó az online térben A részvétel ingyenes! Felbuzdulva az előző online sorozatunk sikerén, illetve lehetőséget adva arra, hogy találkozzunk rendszeresen – ha csak az online térben is – újra indítjuk az 1-1,5 órás, díjmentes online workshopjainkat. Havonta egy alkalmat tervezünk, mindig kedden, 10:00-tól. Minden alkalommal 1 fontos témát járunk körbe, köszönhetően az általunk felkért szakmai előadónak, aki kb. 60 perces előadást fog tartani. Ezt követően egy kötetlen beszélgetés keretében oszthatja meg minden résztvevő a tapasztalatait és teheti fel kérdéseit. Vegyen részt Ön is, töltsünk együtt minden hónapban egy kedd délelőttöt! Tervezett témáink:
  • 06.25. (10:00-11:30) – Főbb változások az élelmiszeripari követelményekben
  • szeptember – Munkavédelmi aktualitások, jogszabályi változások
  • október – Mérések szerepe és fontossága
  • november – Az alapoktól a valós információbiztonságig
  Aktuális témánk: Az élelmiszeriparnak folyamatosan változó kihívásoknak kell megfelelnie, melyek közül a legújabbakat áttekintjük a workshop alkalmával. Másfél órás workshopunkon a következő témákat érintjük:
  • önellenőrzési terv fejlesztése és digitalizáció kihívásai;
  • jogszabályi változások – aktuális hatályba lépések és gyakorlati elmaradások;
  • fenntarthatósági sikerek és irányok, greenwashing;
  • RASFF trendek 2024 első felében;
  • kombinált szabványok lehetőségei és buktatói, belső vakság.
  Szeretettel várjuk rendezvényünkön!
Időtartam: 90 perc

SEDEX elvárások, SMETA felkészítő tréning

Az ellátási láncban jelentkező, munkakörülményekre és környezeti teljesítményre vonatkozó kérdések megfelelő megválaszolásához ad iránymutatást a tréning a SEDEX előírásainak tisztázásán keresztül. Segítséget ad az audithoz és a minősítés gyakorlati hasznosításához.
60.000 Ft
Időtartam: 1 nap

ISO22000 átalakítása az FSSC22000 szabvány követelményei szerint

Hasznos elméleti és gyakorlati ismereteket biztosító képzés, mely tartalmaz minden tudnivalót a sikeres szabványváltáshoz. Élelmiszer-előállítók számára kialakított oktatási anyag.
60.000 Ft
Időtartam: 1 nap

FSSC változás menedzsment tréning / Áttérés a v6 szabványra

A szabványverziók közötti különbségekkel és ezek alkalmazásával foglalkozó tréning, mely gyakorlati ismereteket biztosít a v6 szabványt már bevezetett élelmiszeripari cégek számára.
60.000 Ft
Időtartam: 1 nap

HACCP élelmiszerbiztonsági rendszergazda tréning

Az élelmiszer-előállításban, kereskedelemben, vendéglátásban dolgozó szakemberek képzése, továbbképzése azzal a céllal, hogy a HACCP rendszer kialakításához, bevezetéséhez, működtetéséhez és rendszeres felügyeletéhez elegendő elméleti és gyakorlati ismereteket szerezzenek.
60.000 Ft
Időtartam: 1 nap

ISO 22000 belső auditor képzés

Az ISO 22000:2018 szabvány követelményei szerinti belső auditokat végrehajtó munkatársak felkészítése auditálási feladataik szakszerű elvégzésére.
114.000 Ft
Időtartam: 2 nap
Továbbiak betöltése...

Egyedi ajánlatkérés

Ajánlatkérés