Az élelmiszer-előállításban, kereskedelemben, vendéglátásban dolgozó szakemberek képzése, továbbképzése azzal a céllal, hogy a HACCP rendszer kialakításához, bevezetéséhez, működtetéséhez és rendszeres felügyeletéhez elegendő elméleti és gyakorlati ismereteket szerezzenek.
Gyakorlatorientált, intenzív képzési tevékenység, előadások, esettanulmányok és azok feldolgozása, csoportmunka, csoportonkénti prezentáció, írásos tananyag valamint egyéni felkészülés.
A képzés vizsgával zárul, amelyről a résztvevők 70%-os eredmény felett cégünk által regisztrált kétnyelvű tanúsítványt kapnak, 70%-os eredmény alatt részvételi igazolást állítunk ki részükre. Az eredménytelenül vizsgázóknak díjmentes lehetőséget biztosítunk a sikertelen vizsga pótlására.
Középfokú végzettség javasolt
Ajánljuk mindazon felelős dolgozóknak, akik a HACCP rendszer kialakításában részt vesznek, vagy annak felügyeletét látják el.
A képzés minden szempontból (szervezés, ellátás, az előadó kompetenciája, előadásmódja, képzési anyag) kitűnő volt.
A képzéssel, a képzés körülményeivel és a szervezéssel maximálisan elégedett voltam.
Mi tetszett a legjobban:
Az előadás szakmaisága és rugalmas, interaktív vezetése.
Az oktatás gyakorlatiassága.
A képzés jellege kötetlen, kommunikatív volt. (V. Tímea, laborasszisztens, Várda-Drink Zrt.)
A jól megszerzett ismeretanyag.
Gyakorlatias, kötetlen (N.S. Gábor, minőségbiztosítási referens, Baromfi-Coop Kft.)
A gyakorlati rész (N. M. Katalin, minőségügyi megbízott, Capriovus Kft.)
Nagyon érdekes előadásmód, az összes kérdésemre választ kaptam az oktatás végére (Sz.ó Andrea, élelmezésvezető)
Kiterjedt és naprakész információ állt rendelkezésre, az előadó szakmai felkészültsége kiváló volt.
Ajánlaná-e másoknak is ezt a képzést? Miért?
Igen, mert sok segítséget nyújt a HACCP megértéséhez.
Igen. Megszerezhetik a megfelelő elméleti és gyakorlati tudást.
Igen, gyorsan és hatékonyan tudtuk elsajátítani a szükséges információkat (V. Tímea, laborasszisztens, Várda-Drink Zrt.)
Igen, hasznos, használható alapismeretet szerezhet meg a résztvevő (N.S. Gábor, minőségbiztosítási referens, Baromfi-Coop Kft.).
Igen, a HACCP gyakorlatban történő alkalmazása miatt (N. M. Katalin, minőségügyi megbízott, Capriovus Kft.)
Természetesen ajánlanám, mert megfelelő tudás megszerzését biztosítja, kellemes környezetben.
Igen, nagyon jól szervezett képzés, ahol a kérdéseinkre is választ kapunk.
A feltüntetett árak NETTÓ árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák. A hatósági-, az engedélyezett szakmai képzések és a támogatott engedélyezett tréningek ÁFA mentesek.
Válasszon egy képzést és adja meg a jelentkeztetni kívánt személyek számát!
Egyszerre csak egy képzésre lehet jelentkezést leadni.
Képzéseinket kihelyezett formában is megszervezzük, akár teljes mértékben vállalatra szabva. Amennyiben kihelyezett képzést szeretne, kérjen ajánlatot!
Kérjük, először
nála érdeklődjön!
Amennyiben az elsődleges kapcsolattartót nem éri el.
Kérjük, először
nála érdeklődjön!
Amennyiben az elsődleges kapcsolattartót nem éri el.
Értesüljön elsőként legfontosabb híreinkről!
Kövessen itt is: