Mozaikszavak, melyek együtt fejlődtek az élelmiszeripari szabványokkal és trendekkel.
A képzés célja, hogy átlátható, gyakorlati ismeretek birtokában a vállalkozások szakemberei azonosítani tudják az élelmiszer véletlen és szándékos fenyegetettségeit, és a rendszerbe implementálva hatékonyan meg tudják előzni azokat.
Gyakorlatorientált, intenzív képzési tevékenység, előadások, esettanulmányok és azok feldolgozása, csoportmunka, csoportonkénti prezentáció, írásos tananyag valamint egyéni felkészülés.
A képzés vizsgával zárul, amelyről a résztvevők 70%-os eredmény felett cégünk által regisztrált kétnyelvű tanúsítványt kapnak, 70%-os eredmény alatt részvételi igazolást állítunk ki részükre. Az eredménytelenül vizsgázóknak díjmentes lehetőséget biztosítunk a sikertelen vizsga pótlására.
Középfokú végzettség, illetve alapfokú HACCP elméleti és gyakorlati ismeret javasolt.
Olyan élelmiszeripari vállalkozásoknak, akik kereskedelmi láncok beszállítói vagy tervezetten beszállítói szabványoknak szeretnének megfelelni.
A feltüntetett árak NETTÓ árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák. A hatósági-, az engedélyezett szakmai képzések és a támogatott engedélyezett tréningek ÁFA mentesek.
Képzéseinket kihelyezett formában is megszervezzük, akár teljes mértékben vállalatra szabva. Amennyiben kihelyezett képzést szeretne, kérjen ajánlatot!
Kérjük, először nála érdeklődjön!
Amennyiben az elsődleges kapcsolattartót nem éri el.
Tekintse meg és válasszon hamarosan induló képzéseink közül!
Értesüljön elsőként legfontosabb híreinkről!
Kövessen itt is: