Élelmiszerbiztonsági kultúra alapjai és fejlesztése

Képzés leírása

Az élelmiszerbiztonsági kultúra egy olyan értékrendszer, amely áthatja a teljes szervezetet, és meghatározza az élelmiszerbiztonsággal kapcsolatos viselkedést és döntéseket. A képzés célja, hogy a résztvevők megértsék az élelmiszerbiztonsági kultúra fontosságát, elsajátítsák az alapelveit, és gyakorlati módszereket tanuljanak a fejlesztésére.

Tematika

Bevezetés az élelmiszerbiztonsági kultúrába

–         Az élelmiszerbiztonsági kultúra fogalma, jelentősége és alapelvei

–         Az élelmiszerbiztonsági kultúra hatása az élelmiszerbiztonsági teljesítményre

–         Az élelmiszerbiztonsági kultúra mérhetősége és értékelése

Az élelmiszerbiztonsági kultúra összetevői

–         Vezetői elkötelezettség és példamutatás

–         Kommunikáció és visszajelzés

–         Képzés és tudatosság

–         Folyamatos fejlesztés és tanulás

–         Felelősség és számonkérhetőség

Az élelmiszerbiztonsági kultúra fejlesztésének módszerei

–         Kulturális felmérés és értékelés

–         Akcióterv kidolgozása és végrehajtása

–         Kommunikációs stratégia kialakítása

–         Képzési programok fejlesztése

–         Teljesítménymérés és visszacsatolás

Az élelmiszerbiztonsági kultúra fenntartása és megerősítése

–         A változások kezelése

–         A sikerek elismerése és megünneplése

–         A folyamatos fejlesztés biztosítása

–         A kultúra hosszú távú fenntartása

Gyakorlati alkalmazás és esettanulmányok

–         Valós példák az élelmiszerbiztonsági kultúra fejlesztésére

–         Esettanulmányok a sikeres és kevésbé sikeres kulturális változásokról

–         Gyakorlati feladatok a tanultak elsajátítására (pl. kulturális felmérés tervezése, akcióterv kidolgozása)

Gyakorlatorientált, intenzív képzési tevékenység, előadások, esettanulmányok és azok feldolgozása, csoportmunka, csoportonkénti prezentáció, írásos tananyag, valamint egyéni felkészülés.

A képzés vizsgával zárul, amelyről a résztvevők 70%-os eredmény felett cégünk által regisztrált kétnyelvű tanúsítványt kapnak, 70%-os eredmény alatt részvételi igazolást állítunk ki részükre. Az eredménytelenül vizsgázóknak díjmentes lehetőséget biztosítunk a sikertelen vizsga pótlására.

Középfokú végzettség javasolt, illetve az

IFS v8 szabványismeretek és belső auditori tréning elvégzése

A képzés minden olyan szakembernek szól, aki szerepet játszik az élelmiszerbiztonság irányításában és fejlesztésében.

Különösen ajánlott:

  • Élelmiszeripari vállalatok vezetőinek és munkatársainak
  • Minőségirányítási vezetőknek és munkatársaknak
  • Termelési vezetőknek és munkatársaknak
  • Élelmiszerbiztonsági szakembereknek
  • HR és CSR szakembereknek
  • Minden olyan szakembernek, aki szeretné jobban megérteni az élelmiszerbiztonsági kultúra fontosságát és fejlesztésének lehetőségeit

Jelentkezés

Erre a képzésre: Élelmiszerbiztonsági kultúra alapjai és fejlesztése

A feltüntetett árak NETTÓ árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák. A hatósági-, az engedélyezett szakmai képzések és a támogatott engedélyezett tréningek ÁFA mentesek.

Képzések
Helyszín: Online formában
Kezdés: 2025-04-04
60.000 Ft
Partneri ár: 52.000 Ft
Időtartam: 1 nap
Ütemezés: a meghirdetett napon 09:00-17:00 óra között
főt jelentkeztetek
Helyszín: Budaörs
Kezdés: 2025-04-04
60.000 Ft
Partneri ár: 52.000 Ft
Időtartam: 1 nap
Ütemezés: a meghirdetett napon 09:00-17:00 óra között
főt jelentkeztetek
Helyszín: Online formában
Kezdés: 2025-10-31
60.000 Ft
Partneri ár: 52.000 Ft
Időtartam: 1 nap
Ütemezés: a meghirdetett napon 09:00-17:00 óra között
főt jelentkeztetek
Helyszín: Budaörs
Kezdés: 2025-10-31
60.000 Ft
Partneri ár: 52.000 Ft
Időtartam: 1 nap
Ütemezés: a meghirdetett napon 09:00-17:00 óra között
főt jelentkeztetek

Képzéseinket kihelyezett formában is megszervezzük, akár teljes mértékben vállalatra szabva. Amennyiben kihelyezett képzést szeretne, kérjen ajánlatot!

Kapcsolattartók

Elsődleges

Kérjük, először nála érdeklődjön!

por 1024×1024
Pór Valéria
Tréning menedzser
Élelmiszeripar, Lean, Six sigma, Autóipar

Másodlagos

Amennyiben az elsődleges kapcsolattartót nem éri el.

pany 1024×1024
Pány Gabriella
Tréning menedzser
Autóipari és auditor képzések

Kapcsolódó képzéseink

Tekintse meg és válasszon hamarosan induló képzéseink közül!

Egyedi ajánlatkérés

Ajánlatkérés