ISO 9001 minőségirányítási rendszer ismeretek

Business,Developer,Using,Kanban,Board,Framework,On,Laptop,Computer.,Agile

Képzés leírása

A tanfolyam az ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek ismertetését és azok megértését célozza meg. A tréningen különös hangsúlyt kap a szabványban megkövetelt folyamatszemlélet gyakorlati megvalósítása, és annak megmutatása, hogy ez milyen előnyökkel jár a szervezet számára.

Tematika

  • A szervezete környezete, érdekelt felek elvárásai
  • A minőségirányítási rendszerek általános felépítése
  • Kockázatalapú gondolkodás
  • A vállalati folyamatok meghatározása, a folyamatszemlélet jelentősége
  • Az ISO 9001:2015 szabvány követelményei és ennek megfelelő megvalósítási lehetőségek
  • Irányítási rendszereknek, mint folyamatok rendszerének a kialakítása, kockázatértékelési módszerek, alkalmazási lehetőségek
  • A folyamatszemléletű irányítási rendszer dokumentációs rendszerének kialakítása
  • Folyamatos fejlesztés
  • Írásbeli teszt vizsga

Gyakorlatorientált, intenzív képzési tevékenység, előadások, esettanulmányok és azok feldolgozása, csoportmunka, csoportonkénti prezentáció, írásos tananyag valamint egyéni felkészülés.

A képzés vizsgával zárul, amelyről a résztvevők 70%-os eredmény felett cégünk által regisztrált kétnyelvű tanúsítványt kapnak, 70%-os eredmény alatt részvételi igazolást állítunk ki részükre. Az eredménytelenül vizsgázóknak díjmentes lehetőséget biztosítunk a sikertelen vizsga pótlására.

Nem igényel végzettséget

Mindazoknak, akik minőségirányítási rendszerüket azért kívánják kiépíteni vagy módosítani, hogy szervezeti életüket egyszerűbbé, hatékonyabbá, biztonságosabbá tegyék, és akik a vevői elégedettséget garantálni szeretnék.

Jelentkezés

Erre a képzésre: ISO 9001 minőségirányítási rendszer ismeretek

A feltüntetett árak NETTÓ árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák. A hatósági-, az engedélyezett szakmai képzések és a támogatott engedélyezett tréningek ÁFA mentesek.

Képzések
Helyszín: Online formában
Kezdés: 2024-07-02
114.000 Ft
Partneri ár: 101.000 Ft
Időtartam: 2 nap
Ütemezés: 2024.07.02-03. napokon 9:00-17:00 óra között
főt jelentkeztetek
Helyszín: Budaörs
Kezdés: 2024-07-02
114.000 Ft
Partneri ár: 101.000 Ft
Időtartam: 2 nap
Ütemezés: 2024.07.02-03. napokon 9:00-17:00 óra között
főt jelentkeztetek

Képzéseinket kihelyezett formában is megszervezzük, akár teljes mértékben vállalatra szabva. Amennyiben kihelyezett képzést szeretne, kérjen ajánlatot!

Kapcsolattartók

Elsődleges

Kérjük, először nála érdeklődjön!

pany 1024×1024
Pány Gabriella
Tréning menedzser
Autóipari és auditor képzések

Másodlagos

Amennyiben az elsődleges kapcsolattartót nem éri el.

por 1024×1024
Pór Valéria
Tréning menedzser
Élelmiszeripar, Lean, Six sigma, Autóipar

Kapcsolódó képzéseink

Tekintse meg és válasszon hamarosan induló képzéseink közül!

Two,Female,Colleagues,In,Office,Working,Together.

Személyes vezetésfejlesztés – egyéni coaching

A vezetői készségfejlesztés leghatékonyabb módja, hiszen itt a coach kizárólag az adott vezetővel és az ő témájával foglalkozik. A fejlesztés a vezető személyiségéhez igazodik, így mélyebb és hosszú távra ható változás érhető el. A vezetővel közösen megfogalmazott téma és a közösen kitűzött cél képezi a folyamat gerincét, melynek eredményességéről több körben is kérünk és adunk visszajelzést. A coaching ülés „kötetlen”beszélgetés formájában történik az ügyfél és coach között. Fontos, hogy a beszélgetés ritmusa, mélysége teljes mértékben igazodik az ügyfél személyiségéhez. A coach kérdésekkel, visszajelzésekkel támogatja az ügyfelét abban, hogy megtalálja a maga számára legjobb megoldást. Képzésünket vállalatához kihelyezett formában, személyesen vagy online szervezzük! Ennek igényléséhez oldalunkon lejjebb görgetve kérje árajánlatunkat!
Időtartam: 8 alkalom (8 x 1,5 óra)
lean office 2

Lean Teljeskörű hatékony karbantartás (TPM) és gyorsátállási technikák (SMED)

Veszteségcsökkentési programunkban kiemelten fontosnak tartjuk azon fejlesztési eszközök részletesebb bemutatását, melyekkel az üzem és gépkihasználtsági teljesítményt strukturált rendszerben, akár autonóm csapatok önállóan, folyamatosan tudják fejleszteni. Képzésünket vállalatához kihelyezett formában, személyesen vagy online szervezzük! Ennek igényléséhez oldalunkon lejjebb görgetve kérje árajánlatunkat!
Időtartam: 2 nap
Businessman,Using,Modern,Tablet,Computer.,Audit,Concept.,Business,Technology,And

Belső auditor képzés – ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 szerint

A moduláris felépítésű program célja, olyan szakemberek képzése, akik képesek irányítási rendszerek (minőség-, környezet- és munkabiztonsági rendszerek) tervezésére, bevezetésére, működtetésére, auditálására, javítására, fejlesztésére külön-külön és integráltan is.
328.000 Ft
Időtartam: 7 nap (4+2+1 nap)

Egyedi ajánlatkérés

Ajánlatkérés