Tárgyalástechnika tréning

Entrepreneurs,And,Business,People,Conference,In,Modern,Meeting,Room

Képzés leírása

A résztvevők képessé válnak a saját érdekeiket úgy érvényesíteni, hogy eközben a partnereik igényeit is maximálisan megértik. Elsajátítják az együttműködő tárgyalások hatékony módszereit, fejlődik kommunikációs eszköztáruk, felismerik a félreértések okait, a manipulációt, az álérveket, tudatosítják személyiségük szerepét, kialakítják saját tárgyalási stílusukat. A tréningen a tárgyalás lépéseit a felkészüléstől a kapcsolat felvételén, az érdekfeltáráson, a megoldások keresésén keresztül egészen a megállapodásig és az utógondozásig végigigvezetjük.

A tréning az együttműködésre törekvő (win-win) tárgyalások kommunikációs aspektusaira fókuszál.

Időtartam: 2 nap

 

Tematika

I. Ön- és emberismeret a tárgyaláson

 • A személyiség szerepe a tárgyaláson
 • A tárgyalópartner személyiségének gyors felismerése
 • A helyszín, mint információforrás
 • Érzelmek, szükségletek, motiváció megjelenése a tárgyaláson
 • A szakértelem és a szimpátia szerepe
 • Felkészülés önmagunkból és a partnerből, erősségek és buktatók

 

II. Kommunikáció a tárgyaláson

 • A kommunikációs stílus befolyása a tárgyalásra
 • Az észlelés és érzékelés szerepe, a félreértések okai, következményei
 • Verbális elemek és testbeszéd
 • A személyre szabott kommunikáció
 • Az információátadás hatékony módszerei
 • A manipuláció felismerése, kezelése

 

III. A tárgyalás folyamata

 • Felkészülés, adatgyűjtés, elemzés, célkitűzés
 • A tárgyalás felépítése
 • Légkörteremtés, a tárgyalás megnyitása
 • Érdekek, szükségletek felderítése
 • Érveléstechnika, kérdezéstechnika
 • Ajánlattétel, alku
 • Feszült helyzetek kezelése
 • A win-win tárgyalás eszköztára
 • A tárgyalás lezárása
 • Utánkövetés

 

Képzési szemléletmódunk:

„Amit hallok – elfelejtem. Amit látok – megismerem. Amit csinálok – megtanulom.“

Tapasztalati tanulás élményekkel, gyakorlattal, a mindennapokban nemcsak a munkahelyen, hanem a magánéletben is alkalmazható, hatékony tudásanyaggal.

Abban hiszünk, hogy a tanulás, a fejlődés akkor lehet igazán sikeres és hatékony, ha a résztvevő belső motivációból sajátítja el a szükséges ismereteket. Éppen ezért tréningjeinken nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a résztvevők érdeklődését felkeltsük és fent is tartsuk. Tapasztalataink alapján a tréningek hatásfokát nagyban erősíti, ha a résztvevők nem csupán a munkahelyi környezetre, hanem a saját (magán) élethelyzeteikre vonatkozóan is megoldásokat, használható módszereket kapnak – és ezt fel is ismerik. A tréningeken ezért minden esetben olyan nyelvezetet, példákat, szituációkat, elemezhető eseteket alkalmazunk, amelyek megfelelnek és a mindennapokból ismerősek az adott csoportnak.

A képzés elvégzéséről cégünk által regisztrált, magyar-angol kétnyelvű tanúsítványt állítunk ki.

Nem igényel végzettséget

Üzletkötőknek, területi képviselőknek, területi vezetőknek, managereknek, beszerzőknek, ügyfélkapcsolati munkatársaknak, accountoknak, mindazoknak, akiknek napi feladatai közé tartozik az érdekérvényesítés, akiknek fontos, hogy üzleti partnereikkel hosszútávú, gyümölcsöző kapcsolatokat alakítsanak ki és tartsanak fenn.

Ezt a képzést csak kihelyezett formában szervezzük. Kérje ajánlatunkat!

Ajánlatkérés

Vélemények

A korábbi résztvevők tapasztalatai és visszajelzései segíthetik a képzés minőségének és hatékonyságának felmérésében, valamint abban, hogy reális elvárásokkal vághasson neki a tanulásnak. Ezen vélemények alapján könnyebben dönthet, hogy a képzés megfelelő-e az igényeinek, és megfelelő erőfeszítést tehet a sikeres tanulás érdekében.

Képzéseinket kihelyezett formában is megszervezzük, akár teljes mértékben vállalatra szabva. Amennyiben kihelyezett képzést szeretne, kérjen ajánlatot!

Kapcsolattartók

Elsődleges

Kérjük, először nála érdeklődjön!

Molnár Fruzsina
Tréning menedzser
Készségfejlesztés, Információbiztonság, Munkavédelem

Másodlagos

Amennyiben az elsődleges kapcsolattartót nem éri el.

Molnár Fruzsina
Tréning menedzser
Készségfejlesztés, Információbiztonság, Munkavédelem

Kapcsolódó képzéseink

Tekintse meg és válasszon hamarosan induló képzéseink közül!

Team,Industry,Engineers,Worker,In,Metal,Factory,Using,Digital,Tablet

ISO 19011 irányítási rendszer auditor

A képzés útmutatást ad az ISO 19011:2018 szabvány követelményeinek megfelelő irányítási rendszerek belső vagy külső auditjának végrehajtásához, az audit programok végrehajtásának irányításához, valamint az auditorok felkészüléséhez. Ismerteti az auditok folyamatát és a legfontosabb auditálási és kommunikációs technikákat.
70.000 Ft
Időtartam: 1 nap
koordinata merogep kezelo kepzes

Koordináta-mérőgép kezelő szakember – alap képzés

A képzés célja: Az alapvető ismeretek átadása az ipari – mérőszobai koordináta méréstechnikával kapcsolatban kezdő és haladó méréstechnikusok számára. A mindennapi 3D méréstechnikai tevékenységek alapjainak a használati elveire helyezve a hangsúlyt. A képzés során a mérés alapjai mellett a mérettűrések, a méréssorrend tervezés, valamint a méréseink során megjelenő bizonytalanságok alapjaiba vezetjük be a résztvevőket. Kapcsolódó képzés, 2. szint, haladó képzés: Koordináta-mérőgép kezelő szakember – haladó képzés  
255.000 Ft
Időtartam: 4 nap
Exchanging,Ideas.,Shot,Of,A,Group,Of,Coworkers,Talking,Together

Kommunikációs tréning (Asszertív kommunikáció)

Értjük vagy félreértjük egymást? A kommunikáció az emberi kapcsolattartás alapja. Ha jól csináljuk, elősegíti a stressz- és konfliktushelyzetek megelőzését és jobb kezelését, a hatékony időgazdálkodást és problémamegoldást, és megteremti a kölcsönös együttműködés lehetőségét. A kommunikáció fejlesztésével csökken a félreértések száma, javul a munkahelyi hangulat, erősödik a vezetők és beosztottak, illetve a társosztályok közötti megértés, ezáltal a vállalat munkatársai rövidebb idő alatt, hatékonyabban látják el feladataikat. Az eredményes kommunikáció az eredményes szervezeti működés kulcskompetenciája. Időtartam: 2 nap
138.000 Ft
Időtartam: 2 nap

Egyedi ajánlatkérés

Ajánlatkérés