Figyelem, előjelentkezési akció! Most 10% kedvezmény minden 2024-ben induló képzésre. Az akció 2023.12.31-ig érvényes.

Minőségirányítási munkatárs- és vezetőképzés

Képzés leírása

A képzés célja olyan szakember képzése, aki munkája során minőségügyi dokumentációt készít és kezel, minőségirányítási oktatásszervezési feladatokat lát el. Cégénél folyamatkezdeti, folyamatközi és végátvételi ellenőrzést végez, mérőeszközöket felügyel, metrológiai alapfeladatokat lát el. Vezetőként minősíti a beszállítókat, elemzi az adatokat és auditál.

A képzést sikeresen elvégző:

 • Minőségügyi dokumentációt készít és kezel
 • Oktatásszervezési feladatokat végez
 • Belső és külső kommunikációt végez
 • Ügyfélszolgálati feladatot végez
 • Folyamatkezdeti ellenőrzést végez
 • Folyamatközi ellenőrzést végez
 • Végátvételi ellenőrzést végez
 • Minősíti a beszállítókat
 • Elemzi az adatokat
 • Auditálási feladatokat ellát

Kinek ajánljuk?

Jelenlegi és jövőbeli minőségirányítási munkatársaknak, minőségirányítási vezetőknek, vizsgáló-és kallibráló laboratóriumi munkatársaknak és vezetőknek.

Businessman,Using,Modern,Tablet,Computer.,Audit,Concept.,Business,Technology,And
 • Minőségbiztosítás történelmi áttekintése, Minőség fogalma, Minőségbiztosítás fejlődése, szabványok megjelenése, szabványok kiadása, szervezetek, jelzetek. MSZ EN ISO 9001 általános bemutatása, MSZ EN ISO/IEC 17025 általános bemutatása
 • Minőségbiztosítással kapcsolatos jogi ismeretek. 765 EK rendelet szerinti felügyeleti szervek. Minőségbiztosítás és a CE jel kapcsolata, irányelvek. Minőségmenedzsment alapjai, alapelvek. Minőségfejlesztési módszerek és technikák
 • Minőségfejlesztési módszerek és technikák. Dokumentációval kapcsolatos általános követelmények az MSZ ISO/TR 10013 szabvány szerint. Minőségirányítási rendszerek tanúsítása és akkreditálása. Rendszerszabványok részletes elemzése (9001;17025) követelmények bemutatása. Minőségpolitika és minőségcélok.
 • Rendszerszabványok részletes elemzése, követelmények bemutatása. Szabványpontok szerinti elemzés. Szervezet és környezetének megértrése. Kockázatelemzés. Ügyfélpanasz, reklamáció, ügyfélszolgálat, elégedettségmérés, kezelés.
 • Külső forrásból biztosított termékek, szolgáltatások. Tervezés, fejlesztés felügyelete. Nem megfelelő kimenetek felügylete, helyesbítő tevékenység, megelőzés.
 • Belső audit és vezetőségi átvizsgálás. Fejlesztés és visszacsatolás. Oktatás, képzés, erőforrások kezelése. A minőség piaci, műszaki és gazdasági összefüggései.
 • Mérőeszközfelügyelői ismeretek. Mérés és metrológia, befolyásoló és zavaró mennyiségek. Szórásbecslés. Mérési hibák és korrekciók.
 • Mérőeszközök metrológiai jellemzői. Az etalonok szerepe, mérési eredmények visszavezethetősége. A mérési bizonytalanság kalibrálásánál.
 • Kalibrálás és minősítés. Mérőeszközök ellenőrzése. Laboratóriumok működésének műszaki feltételei. Dokumentumok.

Írásbeli vizsga.

Gyakorlatorientált, intenzív képzési tevékenység, előadások, esettanulmányok és azok feldolgozása, csoportmunka, csoportonkénti prezentáció, írásos tananyag valamint egyéni felkészülés.

A képzés vizsgával zárul, amelyről a résztvevők 70%-os eredmény felett cégünk által kiadott kétnyelvű tanúsítványt kapnak, 70%-os eredmény alatt részvételi igazolást állítunk ki részükre. Az eredménytelenül vizsgázóknak díjmentes lehetőséget biztosítunk a sikertelen vizsga pótlására.

Középfokú végzettség javasolt

Jelenlegi és jövőbeli minőségirányítási munkatársaknak, minőségirányítási vezetőknek, vizsgáló- és kallibráló laboratóriumi munkatársaknak és vezetőknek.

nem szükséges

Időtartam

3 hónap

Képzés díja

180.000 Ft 162.000 Ft

A feltüntetett árak NETTÓ árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák. A hatósági-, az engedélyezett szakmai képzések és a támogatott engedélyezett tréningek ÁFA mentesek.

Választható képzések

Válasszon egy képzést és adja meg a jelentkeztetni kívánt személyek számát!
Egyszerre csak egy képzésre lehet jelentkezést leadni.

Budaörs 2024-01-19
180.000 Ft 162.000 Ft
Időtartam: 3 hónap
Ütemezés: péntek 14:00-18:50
főt jelentkeztetek
Online formában 2024-01-19
180.000 Ft 162.000 Ft
Időtartam: 3 hónap
Ütemezés: péntek 14:00-18:50
főt jelentkeztetek

Képzéseinket kihelyezett formában is megszervezzük, akár teljes mértékben vállalatra szabva. Amennyiben kihelyezett képzést szeretne, kérjen ajánlatot!

Kapcsolattartók

Elsődleges

Kérjük, először
nála érdeklődjön!

Másodlagos

Amennyiben az elsődleges kapcsolattartót nem éri el.

molnar 1024×1024

Elsődleges

Kérjük, először
nála érdeklődjön!

Molnár Fruzsina
Tréning menedzser
Munkavédelem, egészség és biztonság
por 1024×1024

Másodlagos

Amennyiben az elsődleges kapcsolattartót nem éri el.

Pór Valéria
Tréning menedzser
Lean, készségfejlesztés, e-learning, Six sigma

Hasonló képzéseink

Reziliencia erzelmi stabiltas kialakitasa trening

Asszertív kommunikációs tréning

Az asszertív kommunikáció az együttműködés nyelve. Olyan kommunikációs mód, amely lehetőséget ad a valós párbeszédre, a problémák hatékony megoldására, és vérnyomásunk stabilitására. A tréningen a résztvevők megismerik a hatékony, gyors, a párbeszédet folytató felek számára az érdekeiket legjobban kifejező, egyértelmű, mégis etikus, a másik fél érzéseit és szükségleteit tiszteletben tartó kommunikáció módszereit. A játékos, egyéni és csapatmunkát is megkívánó feladatok pedig segítenek elmélyíteni és begyakorolni azokat. Képzésünket vállalatához kihelyezett formában, személyesen vagy online szervezzük! Ennek igényléséhez oldalunkon lejjebb görgetve kérje árajánlatunkat!
Időtartam: 1-2 nap
AKCIÓ
Car,Factory,Engineer,In,Work,Uniform,Using,Laptop,Computer,With

TISAX (Trusted Information Security Assessment Exchange)

  A TISAX a Trusted Information Security Assessment EXchange rövidítése, amelyet kifejezetten a bizalom megteremtésére fejlesztettek ki az autóiparban. A TISAX sajátos értékelőrendszeren alapul, amelyet a Német Autóipari Szövetség(VDA) az ENX Szövetséggel közösen dolgozott ki. A kérdőív az ISO 27001 szabványon alapul, így a TISAX különösen az autóipari beszállítókat célozza meg. A képzés elméleti ismereteket nyújt a TISAX regisztráció, önértékelés és audit követelményrendszeréről. A cél, hogy a képzés során résztvevőink megismerjék és munkájuk során hatékonyan használni tudják a TISAX előírásait és ezen megszerzett tudás segítségével folyamatosan megtudjanak felelni a vevői követelményeknek.
70.000 Ft 63.000 Ft
Időtartam: 1 nap
Smiling,Confident,Mature,Businessman,Leader,Looking,At,Camera,Standing,In

Érzelmi intelligencia tréning

A tréning gyakorlatok során a résztvevők tudatosítják érzéseiket, és azt, hogy a saját érzéseik hogyan befolyásolják a kommunikációjukat. A gyakorlatok után a trénertől és a többi résztvevőtől kapott visszajelzések tudatosítják a résztvevőkben, hogy mit csináltak jól, és mire lesz érdemes jobban odafigyelni a jövőben. A gyakorlatok utáni közös megbeszélések is segítik a résztvevőket rögzíteni a tanultakat, és konkrét megoldásokat találni a saját egyedi kihívásaikra. Módszer: 30% elmélet, 70% gyakorlat. A képzés kis csoportos, így mindenkire jut több-kevesebb egyéni figyelem, és beindulhatnak azok a fejlődést jelentő beszélgetések, amelyekre nagyobb létszám esetén sokkal kisebb az esély. Biztos, hogy a résztvevők egymástól is sokat fognak tanulni.
120.000 Ft
Időtartam: 2 nap

Egyedi ajánlatkérés

Ajánlatkérés