Minőségirányítási munkatárs- és vezetőképzés

Businessman,Using,Modern,Tablet,Computer.,Audit,Concept.,Business,Technology,And

Képzés leírása

 

A képzés célja olyan szakember képzése, aki munkája során minőségügyi dokumentációt készít és kezel, minőségirányítási oktatásszervezési feladatokat lát el. Cégénél folyamatkezdeti, folyamatközi és végátvételi ellenőrzést végez, mérőeszközöket felügyel, metrológiai alapfeladatokat lát el. Vezetőként minősíti a beszállítókat, elemzi az adatokat és auditál.

A képzést sikeresen elvégző:

 • Minőségügyi dokumentációt készít és kezel
 • Oktatásszervezési feladatokat végez
 • Belső és külső kommunikációt végez
 • Ügyfélszolgálati feladatot végez
 • Folyamatkezdeti ellenőrzést végez
 • Folyamatközi ellenőrzést végez
 • Végátvételi ellenőrzést végez
 • Minősíti a beszállítókat
 • Elemzi az adatokat
 • Auditálási feladatokat ellát

Kinek ajánljuk?

Jelenlegi és jövőbeli minőségirányítási munkatársaknak, minőségirányítási vezetőknek, vizsgáló-és kallibráló laboratóriumi munkatársaknak és vezetőknek.

Tematika

 • Minőségbiztosítás történelmi áttekintése, Minőség fogalma, Minőségbiztosítás fejlődése, szabványok megjelenése, szabványok kiadása, szervezetek, jelzetek. MSZ EN ISO 9001 általános bemutatása, MSZ EN ISO/IEC 17025 általános bemutatása
 • Minőségbiztosítással kapcsolatos jogi ismeretek. 765 EK rendelet szerinti felügyeleti szervek. Minőségbiztosítás és a CE jel kapcsolata, irányelvek. Minőségmenedzsment alapjai, alapelvek. Minőségfejlesztési módszerek és technikák
 • Minőségfejlesztési módszerek és technikák. Dokumentációval kapcsolatos általános követelmények az MSZ ISO/TR 10013 szabvány szerint. Minőségirányítási rendszerek tanúsítása és akkreditálása. Rendszerszabványok részletes elemzése (9001;17025) követelmények bemutatása. Minőségpolitika és minőségcélok.
 • Rendszerszabványok részletes elemzése, követelmények bemutatása. Szabványpontok szerinti elemzés. Szervezet és környezetének megértrése. Kockázatelemzés. Ügyfélpanasz, reklamáció, ügyfélszolgálat, elégedettségmérés, kezelés.
 • Külső forrásból biztosított termékek, szolgáltatások. Tervezés, fejlesztés felügyelete. Nem megfelelő kimenetek felügylete, helyesbítő tevékenység, megelőzés.
 • Belső audit és vezetőségi átvizsgálás. Fejlesztés és visszacsatolás. Oktatás, képzés, erőforrások kezelése. A minőség piaci, műszaki és gazdasági összefüggései.
 • Mérőeszközfelügyelői ismeretek. Mérés és metrológia, befolyásoló és zavaró mennyiségek. Szórásbecslés. Mérési hibák és korrekciók.
 • Mérőeszközök metrológiai jellemzői. Az etalonok szerepe, mérési eredmények visszavezethetősége. A mérési bizonytalanság kalibrálásánál.
 • Kalibrálás és minősítés. Mérőeszközök ellenőrzése. Laboratóriumok működésének műszaki feltételei. Dokumentumok.

Írásbeli vizsga.

Gyakorlatorientált, intenzív képzési tevékenység, előadások, esettanulmányok és azok feldolgozása, csoportmunka, csoportonkénti prezentáció, írásos tananyag valamint egyéni felkészülés.

Középfokú végzettség javasolt

Jelenlegi és jövőbeli minőségirányítási munkatársaknak, minőségirányítási vezetőknek, vizsgáló- és kallibráló laboratóriumi munkatársaknak és vezetőknek.

nem szükséges

Jelentkezés

Erre a képzésre: Minőségirányítási munkatárs- és vezetőképzés

A feltüntetett árak NETTÓ árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák. A hatósági-, az engedélyezett szakmai képzések és a támogatott engedélyezett tréningek ÁFA mentesek.

Kézpések
Helyszín: Budaörs
Kezdés: 2024-09-06
180.000 Ft
Időtartam: 3 hónap
Ütemezés: péntek 14:00-18:50
főt jelentkeztetek
Helyszín: Online formában
Kezdés: 2024-09-06
180.000 Ft
Időtartam: 3 hónap
Ütemezés: péntek 14:00-18:50
főt jelentkeztetek

Vélemények

A korábbi résztvevők tapasztalatai és visszajelzései segíthetik a képzés minőségének és hatékonyságának felmérésében, valamint abban, hogy reális elvárásokkal vághasson neki a tanulásnak. Ezen vélemények alapján könnyebben dönthet, hogy a képzés megfelelő-e az igényeinek, és megfelelő erőfeszítést tehet a sikeres tanulás érdekében.

Képzéseinket kihelyezett formában is megszervezzük, akár teljes mértékben vállalatra szabva. Amennyiben kihelyezett képzést szeretne, kérjen ajánlatot!

Kapcsolattartók

Elsődleges

Kérjük, először nála érdeklődjön!

molnar 1024×1024
Molnár Fruzsina
Tréning menedzser
Munkavédelem, egészség és biztonság

Másodlagos

Amennyiben az elsődleges kapcsolattartót nem éri el.

por 1024×1024
Pór Valéria
Tréning menedzser
Lean, készségfejlesztés, e-learning, Six sigma

Kapcsolódó képzéseink

Tekintse meg és válasszon hamarosan induló képzéseink közül!

Senior Worker Overseeing Production of Food

HACCP élelmiszerbiztonsági rendszergazda tréning

Az élelmiszer-előállításban, kereskedelemben, vendéglátásban dolgozó szakemberek képzése, továbbképzése azzal a céllal, hogy a HACCP rendszer kialakításához, bevezetéséhez, működtetéséhez és rendszeres felügyeletéhez elegendő elméleti és gyakorlati ismereteket szerezzenek.
60.000 Ft
Időtartam: 1 nap
eon zuhanasgatlas 3

HMKE Gyakorlati oktatás

A képzés célja, az ELMŰ-ÉMÁSZ Solutions Kft-nél és az E.ON Energiamegoldások Zrt-nél munkát végző Alvállalkozók és azok munkavállalóinak figyelmét felhívni a bevezetett és működtetett Integrált Irányítási Rendszerre. Ennek részei a minőségirányítás, környezetvédelem, illetve a munkabiztonság. Ezen rendszerek és a Munkavédelmi, Környezetvédelmi és Tűzvédelmi Általános Kiegészítő Feltételek (MÁKF) nem csak az ELMŰ-ÉMÁSZ Solutions Kft-re és az EON Hungária Kft-re határoznak meg előírásokat, hanem a társaságnak munkát végző minden vállalkozás és munkavállaló részére betartandó előírásokat tartalmaznak.
45.000 Ft
Időtartam: 1 nap
Statisztikai folyamatszabalyozas SPC trening

Statisztikai folyamatszabályozás – SPC tréning

A képzés célja, hogy a résztvevők elsajátítsák az ismert statisztikai folyamatszabályozási módszereket, ahhoz, hogy ki tudják választani a gyártófolyamataik szabályozásának legalkalmasabb módszereit, a hibák kiküszöbölése és a folyamatok folyamatos fejlesztése érdekében.   Amennyiben tovább szeretné bővíteni tudását a képzés elvégzése után, ajánljuk MSA képzésünket is!  
114.000 Ft
Időtartam: 2 nap

Egyedi ajánlatkérés

Ajánlatkérés