Üzleti szimuláció – Lean 6 Sigma a gyakorlatban tréning

Group,Of,Business,People,Brainstorming,With,Sticky,Notes,On,Glass

Képzés leírása

Napjaink egyik legnagyobb kihívása a hazai gyártó vállalatok számára, hogy a vevői elvárásoknak megfeleljenek, vagyis, egyre több egyedi terméket állítsanak elő, gyorsabban, olcsóbban és jobb minőségben. A megváltozott, egyre nehezedő gazdasági helyzetben különösen felértékelődik a változásokra való gyors reagálás, illetve rugalmasság. Az utóbbi években számos kis-, közép- és nagyvállalat ismerte fel, hogy erre a problémára a vállalati Lean transzformációban, Lean6Sigma módszer alkalmazásában lehet megtalálni a megoldást.
Szeretnénk meghívni Önt és munkatársait egy olyan egyedülálló egynapos, élményekkel teli eseményre, ahol egy valós üzleti szimuláción keresztül mutatjuk be, hogy
– hogyan tudunk leghatékonyabban gazdálkodni a rendelkezésre álló erőforrásokkal úgy, mint idő, ember, gép, anyag, pénz és
– hogyan tudjuk folyamataink hatékonyságát növelni, minőségét javítani, költségeket csökkenteni, teljes körű vevői megelégedettséget és az üzleti kiválóságot elérni.
Unalmas előadások és órákig tartó prezentációk helyett a gyakorlatias problémamegoldás alkalmazásával, valós folyamatok fejlesztésével mutatjuk be a Lean6Sigma módszertanok következetes és hatékony alkalmazását.
Nem ígérünk mást, minthogy résztvevőink azonnal kipróbálják és megtapasztalják a Lean szemlélet valódi lehetőségeit és értékeit, melyet követően a megszerzett gyakorlati tudást már akár másnap alkalmazhatják is saját munkavégzésük során, folyamataikban, vagy az élet bármely területén!
Képzésünket vállalatához kihelyezett formában, személyesen vagy online szervezzük! Ennek igényléséhez oldalunkon lejjebb görgetve kérje árajánlatunkat!

Tematika

  • Az élményekkel teli nap során minden résztvevő megismeri, kipróbálja és elsajátítja a Lean6Sigma módszertan alapjait, alkalmazásának lehetőségeit és bemutatjuk a vállalat szintű bevezetés lehetőségeit is.
  • A valósághű üzleti szimuláció során kialakított folyamatot közösen fejlesztjük a résztvevőkkel, majd mérjük annak hatását és eredményességét az üzleti kiválóságra és a mutatószámokra.
  • Az egyedileg kialakított módszertanunk különlegessége, hogy a teljes csapat bevonásával közösen ismerjük meg és fedezzük fel a közös problémafeltárás, megoldáskeresés és bevezetés lehetőségeit, legjobb gyakorlatát.
  • Átbeszélt és megismertetett témakörök: Lean Termelési Rendszer fejlődése, Lean6Sigma módszertan felépítése, vevő hangja, érték fogalma, veszteségek folyamatainkban, Lean módszerek alkalmazása úgy mint 5S, gyártósor fejlesztése, munkatartalom elemzése, húzó rendszerű belső logisztika kialakítása, ütem szerinti gyártás, együttműködés fejlesztése, munkaszervezés, gyakorlatias problémamegoldás, gyökérokok elemzése, hibafeltárása és megelőzése, alkalmazás ütemezése, kísérlettervezés, …

Játékos üzleti szimuláció.

A képzés nem vizsgaköteles, igény esetén részvételi igazolást állítunk ki a résztvevőknek.

Nem igényel végzettséget.

Termelésvezetőknek, művezetőknek, csoportvezetőknek, folyamatgazdáknak, folyamatfejlesztési szakembereknek, minőségügyi szakembereknek, akik kollégáik bevonásával a szemléletfejlesztésében, a közös problémafeltárásban, a megoldások keresésében látják fejlődésük lehetőségét.
Igény esetén az Önök technológiájának, termékének vagy szolgáltatásának megfelelően programjaink testre szabhatóak.

Ezt a képzést csak kihelyezett formában szervezzük. Kérje ajánlatunkat!

Ajánlatkérés

Vélemények

A korábbi résztvevők tapasztalatai és visszajelzései segíthetik a képzés minőségének és hatékonyságának felmérésében, valamint abban, hogy reális elvárásokkal vághasson neki a tanulásnak. Ezen vélemények alapján könnyebben dönthet, hogy a képzés megfelelő-e az igényeinek, és megfelelő erőfeszítést tehet a sikeres tanulás érdekében.

Képzéseinket kihelyezett formában is megszervezzük, akár teljes mértékben vállalatra szabva. Amennyiben kihelyezett képzést szeretne, kérjen ajánlatot!

Kapcsolattartók

Elsődleges

Kérjük, először nála érdeklődjön!

por 1024×1024
Pór Valéria
Tréning menedzser
Élelmiszeripar, Lean, Six sigma, Autóipar

Másodlagos

Amennyiben az elsődleges kapcsolattartót nem éri el.

pany 1024×1024
Pány Gabriella
Tréning menedzser
Autóipari és auditor képzések

Kapcsolódó képzéseink

Tekintse meg és válasszon hamarosan induló képzéseink közül!

Egyedi ajánlatkérés

Ajánlatkérés