Figyelem, előjelentkezési akció! Most 10% kedvezmény minden 2024-ben induló képzésre. Az akció 2023.12.31-ig érvényes.

LEAN manager képzés és szakmai tréning

Képzés leírása

A résztvevő átfogóan megismeri és elsajátítja a LEAN menedzsment rendszert, melynek köszönhetően az adott helyzetnek megfelelően, a gyakorlatban is alkalmazni tudja a LEAN eszközöket. Különbséget tud tenni a TPS és KAIZEN alkalmazhatósága közt. Létre tud hozni, és eredményesen vezetni csoportokat egy-egy LEAN projekt keretében a célok elérése érdekében, a designtól az eredmények számbavételéig és a visszacsatolásig.

A résztvevő elméleten és gyakorlaton keresztül megismeri a LEAN módszereit, eszközeit fókuszált akciók bemutatásával, a helyes KAIZEN módszer és eszköz kiválasztását, és a folyamatot támogató LEAN elemek bevezetését és alkalmazását a vállalatnál.

Group,Of,Business,People,Having,Discussion,In,Conference,Room.,Creative

1. nap / Bevezetés a hozzáadott érték-veszteség filozófiába, A lean 5 alapelve, hozzáadatott érték-veszteségek (muda, muri, mura) azonosítása a folyamatokban, veszteségek felismerése, mérése és vizuális ábrázolási technikái, 5S-módszer alkalmazása

2. nap /, Munkaállomások és munkafolyamatok ergonómiai szempontjai, vizuális menedzsment eszközök alkalmazása, műveleti utasítások, munkautasítások készítésében, munkafolyamatok standardizálása, Poke-Yoke, hibabiztosság, gyakorlati eszközök: 5miért, 5W2H, Isikhawa diagram, Pareto diagram, hibabiztosság a mindennapokban: a 0 hiba koncepció alkalmazása a teljes szervezetben

3. nap / Értékáram térkép (VSM) készítés alapjai és példafeladat elkészítése, adminisztratív

munkafolyamatok feltérképezése gyakorlat példákon keresztül. Dinamikus értékáram modellezési példa bemutatása. Értékáram jövőállapot elkészítésének módszere, SMED a gyorsátállási program

4. nap / PFMEA, Just in time rendszer működésének bemutatása, Cellarendszerű gyártások felépítése és kialakítása,)

5. nap / Teljes körű hatékony karbantartás (TPM), öntevékeny karbantartási team-ek működése

A fejlesztési feladatok vezetése a Kaizen, DMAIC és PDCA módszertanban

Fejlesztési sikerkritérium: a változásmenedzsment módszertana

Gyakorlatorientált, intenzív képzési tevékenység, előadások, esettanulmányok és azok feldolgozása, csoportmunka, csoportonkénti prezentáció, írásos tananyag valamint egyéni felkészülés.

A képzés vizsgával zárul, amelyről a résztvevők 70%-os eredmény felett cégünk által regisztrált kétnyelvű tanúsítványt kapnak, 70%-os eredmény alatt részvételi igazolást állítunk ki részükre. Az eredménytelenül vizsgázóknak díjmentes lehetőséget biztosítunk a sikertelen vizsga pótlására.

Középfokú végzettség javasolt

LEAN vezetőknek, menedzsereknek, középvezetőknek, folyamatgazdáknak, folyamatfejlesztési szakembereknek, minőségügyi szakembereknek, logisztikai vezetőknek, termelésvezetőknek.

Időtartam

5 nap, 6 nap (3+2 nap)

Képzés díja

276.000 Ft

Partner ár

242.000 Ft

A feltüntetett árak NETTÓ árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák. A hatósági-, az engedélyezett szakmai képzések és a támogatott engedélyezett tréningek ÁFA mentesek.

Választható képzések

Válasszon egy képzést és adja meg a jelentkeztetni kívánt személyek számát!
Egyszerre csak egy képzésre lehet jelentkezést leadni.

Online formában 2023-12-05
276.000 Ft
Időtartam: 6 nap (3+2 nap)
Ütemezés: a meghirdetett napon 09:00-17:00 óra között
főt jelentkeztetek
Budaörs 2023-12-05
276.000 Ft
Időtartam: 6 nap (3+2 nap)
Ütemezés: a meghirdetett napon 09:00-17:00 óra között
főt jelentkeztetek

Képzéseinket kihelyezett formában is megszervezzük, akár teljes mértékben vállalatra szabva. Amennyiben kihelyezett képzést szeretne, kérjen ajánlatot!

Kapcsolattartók

Elsődleges

Kérjük, először
nála érdeklődjön!

Másodlagos

Amennyiben az elsődleges kapcsolattartót nem éri el.

por 1024×1024

Elsődleges

Kérjük, először
nála érdeklődjön!

Pór Valéria
Tréning menedzser
Lean, készségfejlesztés, e-learning, Six sigma
pany 1024×1024

Másodlagos

Amennyiben az elsődleges kapcsolattartót nem éri el.

Pány Gabriella
Tréning menedzser
Autóipari képzések, minőségügy

Hasonló képzéseink

epitoipari es kerti kisgepkezelo

Építőipari- és kerti kisgépkezelő tréning

A képzés legfőbb célja, hogy az 1993. évi XCIII. törvény a munkavédelemről 55. §.-a alapján a résztvevő a munkavégzésre átadott kisgépek biztonságos kezelését elsajátítsa.
A munkavállaló, a munkavégzés teljes időtartama alatt rendelkezzen az egészséget nem veszélyeztető- és biztonságos munkavégzés elméleti és gyakorlati ismereteivel.
Ismerje meg a kapcsolódó műszaki, balesetvédelmi- és munkavédelmi szabályokat, utasításokat és információkat.
A veszélyes kisgépek használata előtt a munkáltató felelőssége, hogy a munkavállaló által kezelt kisgépek biztonságos használatáról elméleti és gyakorlati oktatásban részesítse.
Képzésünket vállalatához kihelyezett formában, személyesen  szervezzük! Ennek igényléséhez oldalunkon lejjebb görgetve kérje árajánlatunkat!
Időtartam: 1 nap
AKCIÓ
Beautiful,Female,Medical,Scientist,Wearing,Coverall,And,Face,Mask,Using

GMP – Helyes gyártási gyakorlat / Good Manufacturing Practice irányelvei

A képzés célul tűzte ki a gyógyszeriparban kutatással, fejlesztéssel és közvetlen termelésirányítással, termékforgalmazással foglalkozók számára nélkülözhetetlen GMP alapismeretek átadását/elsajátíttatását. A Helyes Gyógyszergyártási Gyakorlat (GMP) betartásával elérhető, hogy a termékeket mindenkor olyan minőségi követelmények szerint gyártsák és ellenőrizzék, amelyek alkalmazása biztosítja, hogy ezek a termékek a forgalomba hozatali engedély követelményeinek eleget tegyenek és megfeleljenek arra a célra, amire szánták
202.000 Ft 181.800 Ft
Időtartam: 3 nap
AKCIÓ
koordinata merogep kezelo kepzes

Koordináta-mérőgép kezelő szakember – alap képzés

A képzés célja: Az alapvető ismeretek átadása az ipari – mérőszobai koordináta méréstechnikával kapcsolatban kezdő és haladó méréstechnikusok számára. A mindennapi 3D méréstechnikai tevékenységek alapjainak a használati elveire helyezve a hangsúlyt. A képzés során a mérés alapjai mellett a mérettűrések, a méréssorrend tervezés, valamint a méréseink során megjelenő bizonytalanságok alapjaiba vezetjük be a résztvevőket. Kapcsolódó képzés, 2. szint, haladó képzés: Koordináta-mérőgép kezelő szakember – haladó képzés  
255.000 Ft 229.500 Ft
Időtartam: 4 nap

Egyedi ajánlatkérés

Ajánlatkérés