Élelmiszeripari követelmények webinárium – Food Safety Summary by IWS

elelmiszeripar_3

Képzés leírása

IWS szakmai találkozó
az online térben

A részvétel ingyenes!

Felbuzdulva az előző online sorozatunk sikerén, illetve lehetőséget adva arra, hogy találkozzunk rendszeresen – ha csak az online térben is – újra indítjuk az 1-1,5 órás, díjmentes online workshopjainkat.

Havonta egy alkalmat tervezünk, mindig kedden, 10:00-tól.

Minden alkalommal 1 fontos témát járunk körbe, köszönhetően az általunk felkért szakmai előadónak, aki kb. 60 perces előadást fog tartani. Ezt követően egy kötetlen beszélgetés keretében oszthatja meg minden résztvevő a tapasztalatait és teheti fel kérdéseit.

Vegyen részt Ön is, töltsünk együtt minden hónapban egy kedd délelőttöt!

Tervezett témáink:

  • 06.25. (10:00-11:30) – Főbb változások az élelmiszeripari követelményekben
  • szeptember – Munkavédelmi aktualitások, jogszabályi változások
  • október – Mérések szerepe és fontossága
  • november – Az alapoktól a valós információbiztonságig

 

Aktuális témánk:

Az élelmiszeriparnak folyamatosan változó kihívásoknak kell megfelelnie, melyek közül a legújabbakat áttekintjük a workshop alkalmával.

Másfél órás workshopunkon a következő témákat érintjük:

  • önellenőrzési terv fejlesztése és digitalizáció kihívásai;
  • jogszabályi változások – aktuális hatályba lépések és gyakorlati elmaradások;
  • fenntarthatósági sikerek és irányok, greenwashing;
  • RASFF trendek 2024 első felében;
  • kombinált szabványok lehetőségei és buktatói, belső vakság.

 

Szeretettel várjuk rendezvényünkön!

Tematika

Jelentkezés

Erre a képzésre: Élelmiszeripari követelmények webinárium – Food Safety Summary by IWS
Gyorsjelentkezés

Kezdés

2024-06-25

Helyszín

Online formában

Időtartam

90 perc

Ütemezés

2024.06.25. 10:00-11:30

Képzéseinket kihelyezett formában is megszervezzük, akár teljes mértékben vállalatra szabva. Amennyiben kihelyezett képzést szeretne, kérjen ajánlatot!

Kapcsolattartók

Elsődleges

Kérjük, először nála érdeklődjön!

por 1024×1024
Pór Valéria
Tréning menedzser
Élelmiszeripar, Lean, Six sigma, Autóipar

Másodlagos

Amennyiben az elsődleges kapcsolattartót nem éri el.

Molnár Fruzsina
Tréning menedzser
Készségfejlesztés, Információbiztonság, Munkavédelem

Kapcsolódó képzéseink

Tekintse meg és válasszon hamarosan induló képzéseink közül!

In,Industrial,Design,Facility,Team,Of,Engineers,And,Technicians,Have

DFMEA – Design kockázatelemzés képzés

Az új FMEA kézikönyv az „Automotive Industry Action Group (AIAG) és a Verband der Automobilindustrie (VDA) együttműködésének csúcspontja, OEM-ek és Tier 1 beszállítóik több mint három éves közös munkájának eredménye. A szöveget teljesen átírták, és az FMEA módszert néhány kulcsfontosságú területen jelentősen fejlesztették, tehát nem csak a pontozási szempontok módosultak. A szándék az, hogy közös alapot biztosítson az FMEA számára az autóipar azon ágazataiban, amelyeket ezek a szervezetek képviselnek. A műszaki kockázatok mellett felhívja a figyelmet, a pénzügyi, időbeni és stratégiai kockázatokra. Új „7 lépéses FMEA készítés” módszerével támogatást nyújt az FMEA készítés eredményességének és hatékonyságának növelésében. A tréningen követjük a kézikönyv struktúráját összehasonlítva a régi és új módszert. A képzés célja, hogy a résztvevők ismerjék meg a termék tervezés egyik fontos kiindulási pontját, a meglévő és potenciális hibák, valamint okaik és hatásaik elemzését, kockázataik értékelési módját, a kockázatok csökkentésének lehetőségét megelőzéssel, alaposabb tervezéssel, design verifikálással, validálással a minőségköltségek csökkentése érdekében.
114.000 Ft
Időtartam: 2 nap
Senior Worker Overseeing Production of Food

HACCP élelmiszerbiztonsági rendszergazda tréning

Az élelmiszer-előállításban, kereskedelemben, vendéglátásban dolgozó szakemberek képzése, továbbképzése azzal a céllal, hogy a HACCP rendszer kialakításához, bevezetéséhez, működtetéséhez és rendszeres felügyeletéhez elegendő elméleti és gyakorlati ismereteket szerezzenek.
60.000 Ft
Időtartam: 1 nap
elelmiszeripar_2

FSSC változás menedzsment tréning / Áttérés a v6 szabványra

A szabványverziók közötti különbségekkel és ezek alkalmazásával foglalkozó tréning, mely gyakorlati ismereteket biztosít a v6 szabványt már bevezetett élelmiszeripari cégek számára.
60.000 Ft
Időtartam: 1 nap

Egyedi ajánlatkérés

Ajánlatkérés