VCA/SCC Rendszerismeretek képzés

Warehouse,Visiting.,Business,People,Wear,Suit,A,Protective,Yellow,Helmet

Képzés leírása

VCA/SCC Rendszerismeretek képzés: A beszállítók biztonsági tanúsítványának meglétét, vagyis a belga VCA (Veiligheids Checklist Aannemers) vagy angolul SCC (Safety Certificate for Contractors) kritériumok alkalmazását a veszélyes iparágakban – mint a petrolkémia, vegyipar, építőipar – működő nagyvállalatok írják elő a területükön munkát végző alvállalkozók számára. A VCA/SCC kritériumrendszer nem rendszerszabvány, mégis számos irányítási rendszerben működő elemet ötvöz gyakorlati munkabiztonsági, munkahelyi egészségvédelmi és környezetbiztonsági intézkedésekkel. Nagy hangsúly kerül a munkavállalók munkabiztonsági tudására (személyi tanúsítás) és a projektek biztonságos kivitelezésének gondos tervezési és megvalósítási kritériumainak meghatározására.

A képzés a vállalkozók vezetői/szakemberei számára nyújt segítséget a kritériumok helyes értelmezése, a bevezetés gyakorlati megvalósítása terén.

 

Amennyiben a MUNKAVÁLLALÁSHOZ szükséges VCA képzés és vizsga érdekli, látogasson el az alábbi webcímre: http://www.vcavizsga.hu/

Tematika

VCA/SCC szállítók ellenőrző listája alapján:

A VCA/SCC háttere, története

Alapfogalmak

Tanúsítási szintek

A tanúsítási eljárás menete

A kérdéslista értelmezése, gyakorlati megvalósítás, elvárások:

 • 1.fejezet: SHE politika és szervezet, a vezetőség bevonása
 • 2.fejezet: SHE kockázat-kezelés
 • 3.fejezet: képzés, tájékoztatás és utasítások
 • 4.fejezet: SHE tudatosság
 • 5.fejezet: SHE projektterv
 • 6.fejezet: felkészülés a vészhelyzetekre
 • 7.fejezet: SHE ellenőrzések
 • 8.fejezet: vállalaton belüli egészségügyi szolgáltatások
 • 9.fejezet: anyagok, eszközök, munkafelszerelés és személyi védőfelszerelés beszerzése
 • 10.fejezet: szolgáltatások beszerzése
 • 11.fejezet: balesetek és SHE események jelentése, feljegyzése és kivizsgálása

Belső audit folyamata / Önellenőrzés

Kérdések, gyakorlati példák

Gyakorlatorientált, intenzív képzési tevékenység, előadások, esettanulmányok és azok feldolgozása, csoportmunka, csoportonkénti prezentáció, írásos tananyag valamint egyéni felkészülés.

A képzés nem vizsgaköteles, igény esetén részvételi igazolást állítunk ki a résztvevőknek.

Középfokú végzettség javasolt

Kérdéslistát alkalmazni szándékozó cégek vezető beosztású munkatársai, munkavédelmi szakemberei, irányítási rendszert felügyelő szakemberei, belső auditorai részére, valamint felkészítő cégek szakemberei részére.

Jelentkezés

Erre a képzésre: VCA/SCC Rendszerismeretek képzés

A feltüntetett árak NETTÓ árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák. A hatósági-, az engedélyezett szakmai képzések és a támogatott engedélyezett tréningek ÁFA mentesek.

Képzések
Helyszín: Online formában
Kezdés: 2024-04-05
60.000 Ft
Partneri ár: 52.000 Ft
Időtartam: 1 nap
Ütemezés: 09:00-16:00
főt jelentkeztetek

Vélemények

A korábbi résztvevők tapasztalatai és visszajelzései segíthetik a képzés minőségének és hatékonyságának felmérésében, valamint abban, hogy reális elvárásokkal vághasson neki a tanulásnak. Ezen vélemények alapján könnyebben dönthet, hogy a képzés megfelelő-e az igényeinek, és megfelelő erőfeszítést tehet a sikeres tanulás érdekében.

Képzéseinket kihelyezett formában is megszervezzük, akár teljes mértékben vállalatra szabva. Amennyiben kihelyezett képzést szeretne, kérjen ajánlatot!

Kapcsolattartók

Elsődleges

Kérjük, először nála érdeklődjön!

por 1024×1024
Pór Valéria
Tréning menedzser
Élelmiszeripar, Lean, Six sigma, Autóipar

Másodlagos

Amennyiben az elsődleges kapcsolattartót nem éri el.

pany 1024×1024
Pány Gabriella
Tréning menedzser
Autóipari és auditor képzések

Kapcsolódó képzéseink

Tekintse meg és válasszon hamarosan induló képzéseink közül!

Exchanging,Ideas.,Shot,Of,A,Group,Of,Coworkers,Talking,Together

LEAN alapismeretek tréning

Minden szervezetben fontos a hatékonyság, mellyel a vevői igényeket kiváló szinten elégíthetjük ki. Programunkban a résztvevők megismerik a karcsúsított (LEAN) termelési rendszert, annak filozófiáját és összetevőit, veszteségcsökkentési eszköztárát, és azok kapcsolatrendszerének működését. Módszereinkkel segítjük a fejlesztési programok felépítési lehetőségeit, erősítjük a dolgozók bevonásának fontosságát, és a munkacsoportok eredményes működését, mindezt elméleti és szimulációs blokkokkal vegyítve.
138.000 Ft
Időtartam: 2 nap
Portrait,Of,A,Happy,Young,Beautiful,Female,Engineer,Wearing,White

MSZ ISO/IEC 27001:2014 VS MSZ ISO/IEC 27001:2023 szabványváltozás ismertetése

Megújult az Információbiztonsági irányítási rendszer követelményeit meghatározó szabvány 2022 októberében. A szabványtörzsben lévő követelmények kisebb mértékben, de az információbiztonsági kontrollok követelményeit tartalmazó „A” melléklet jelentős mértékben változott. Képzésünk célja, hogy egy napos tréning keretében bemutassuk a változásokat és naprakész ismereteket nyújtsunk a témában. Fontos információ, hogy az MSZ ISO/IEC 27001:2014 tanúsítvánnyal rendelkező vállalatoknak az új szabványra való átállását, illetve tanúsítását legkésőbb 2025.10.31-ig meg kell valósítani. A képzésen való részvétel feltétele az MSZ ISO 27001: 2013-as szabvány ismerete.
60.000 Ft
Időtartam: 1 nap
Business,Developer,Using,Kanban,Board,Framework,On,Laptop,Computer.,Agile

LEAN Office tréning

A LEAN office módszerek célja a hatékonyságnövelés, minőségjavítás, veszteség- és költségcsökkentés, mely hozzájárul a dolgozói gondolkodásmód pozitív változásához, és a strukturált, eredmény-orientált, fókuszált fejlesztésekben, a csapatmunkában való részvételhez. A képzés célja, hogy a résztvevő megértse a karcsúsított (LEAN) termelési rendszer filozófiáját és összetevőit, eszközeit és azok kapcsolatrendszerének működését, rendszer szinten alkalmazva az adminisztratív folyamatokban. Az irodai Lean bevezetése előtt, vagy aktuális fejlesztésekor a résztvevő a képzés elvégzése után képes lesz önállóan irodai környezetben Lean projekt elkezdésére és levezetésére. Képzésünket ismeretek felfrissítésére is ajánljuk. Képzésünket vállalatához kihelyezett formában, személyesen vagy online szervezzük! Ennek igényléséhez oldalunkon lejjebb görgetve kérje árajánlatunkat!
Időtartam: 2-3 nap, a megrendelő igénye szerint

Egyedi ajánlatkérés

Ajánlatkérés