Figyelem, előjelentkezési akció! Most 10% kedvezmény minden 2024-ben induló képzésre. Az akció 2023.12.31-ig érvényes.

VCA/SCC Rendszerismeretek képzés

Képzés leírása

Amennyiben a MUNKAVÁLLALÁSHOZ szükséges VCA képzés és vizsga érdekli, látogasson el az alábbi webcímre: http://www.vcavizsga.hu/

VCA/SCC Rendszerismeretek képzés: A beszállítók biztonsági tanúsítványának meglétét, vagyis a belga VCA (Veiligheids Checklist Aannemers) vagy angolul SCC (Safety Certificate for Contractors) kritériumok alkalmazását a veszélyes iparágakban – mint a petrolkémia, vegyipar, építőipar – működő nagyvállalatok írják elő a területükön munkát végző alvállalkozók számára. A VCA/SCC kritériumrendszer nem rendszerszabvány, mégis számos irányítási rendszerben működő elemet ötvöz gyakorlati munkabiztonsági, munkahelyi egészségvédelmi és környezetbiztonsági intézkedésekkel. Nagy hangsúly kerül a munkavállalók munkabiztonsági tudására (személyi tanúsítás) és a projektek biztonságos kivitelezésének gondos tervezési és megvalósítási kritériumainak meghatározására.

A képzés a vállalkozók vezetői/szakemberei számára nyújt segítséget a kritériumok helyes értelmezése, a bevezetés gyakorlati megvalósítása terén.

Képzésünket vállalatához kihelyezett formában, személyesen vagy online szervezzük! Ennek igényléséhez oldalunkon lejjebb görgetve kérje árajánlatunkat!

Warehouse,Visiting.,Business,People,Wear,Suit,A,Protective,Yellow,Helmet

VCA/SCC szállítók ellenőrző listája alapján:

A VCA/SCC háttere, története

Alapfogalmak

Tanúsítási szintek

A tanúsítási eljárás menete

A kérdéslista értelmezése, gyakorlati megvalósítás, elvárások:

 • 1.fejezet: SHE politika és szervezet, a vezetőség bevonása
 • 2.fejezet: SHE kockázat-kezelés
 • 3.fejezet: képzés, tájékoztatás és utasítások
 • 4.fejezet: SHE tudatosság
 • 5.fejezet: SHE projektterv
 • 6.fejezet: felkészülés a vészhelyzetekre
 • 7.fejezet: SHE ellenőrzések
 • 8.fejezet: vállalaton belüli egészségügyi szolgáltatások
 • 9.fejezet: anyagok, eszközök, munkafelszerelés és személyi védőfelszerelés beszerzése
 • 10.fejezet: szolgáltatások beszerzése
 • 11.fejezet: balesetek és SHE események jelentése, feljegyzése és kivizsgálása

Belső audit folyamata / Önellenőrzés

Kérdések, gyakorlati példák

Gyakorlatorientált, intenzív képzési tevékenység, előadások, esettanulmányok és azok feldolgozása, csoportmunka, csoportonkénti prezentáció, írásos tananyag valamint egyéni felkészülés.

A képzés nem vizsgaköteles, igény esetén részvételi igazolást állítunk ki a résztvevőknek.

Középfokú végzettség javasolt

Kérdéslistát alkalmazni szándékozó cégek vezető beosztású munkatársai, munkavédelmi szakemberei, irányítási rendszert felügyelő szakemberei, belső auditorai részére, valamint felkészítő cégek szakemberei részére.

Kezdés

egyeztetés szerint

Helyszín

Kihelyezett formában

Időtartam

1 nap

Ütemezés

A megrendelő igénye szerint

Képzés díja

A feltüntetett árak NETTÓ árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák. A hatósági-, az engedélyezett szakmai képzések és a támogatott engedélyezett tréningek ÁFA mentesek.

Ezt a képzést csak kihelyezett formában szervezzük. Kérje ajánlatunkat!

Ajánlatkérés

Kapcsolattartók

Elsődleges

Kérjük, először
nála érdeklődjön!

Másodlagos

Amennyiben az elsődleges kapcsolattartót nem éri el.

por 1024×1024

Elsődleges

Kérjük, először
nála érdeklődjön!

Pór Valéria
Tréning menedzser
Lean, készségfejlesztés, e-learning, Six sigma
pany 1024×1024

Másodlagos

Amennyiben az elsődleges kapcsolattartót nem éri el.

Pány Gabriella
Tréning menedzser
Autóipari képzések, minőségügy

Hasonló képzéseink

Smiling,Confident,Mature,Businessman,Leader,Looking,At,Camera,Standing,In

Érzelmi intelligencia tréning

A tréning gyakorlatok során a résztvevők tudatosítják érzéseiket, és azt, hogy a saját érzéseik hogyan befolyásolják a kommunikációjukat. A gyakorlatok után a trénertől és a többi résztvevőtől kapott visszajelzések tudatosítják a résztvevőkben, hogy mit csináltak jól, és mire lesz érdemes jobban odafigyelni a jövőben. A gyakorlatok utáni közös megbeszélések is segítik a résztvevőket rögzíteni a tanultakat, és konkrét megoldásokat találni a saját egyedi kihívásaikra. Módszer: 30% elmélet, 70% gyakorlat. A képzés kis csoportos, így mindenkire jut több-kevesebb egyéni figyelem, és beindulhatnak azok a fejlődést jelentő beszélgetések, amelyekre nagyobb létszám esetén sokkal kisebb az esély. Biztos, hogy a résztvevők egymástól is sokat fognak tanulni.
120.000 Ft
Időtartam: 2 nap
Professional,Engineer,In,White,Shirt,Looking,At,A,Technical,Blueprint

Műszaki rajz olvasás tréning

Résztvevőink elsajátítják a műszaki rajz készítéssel és olvasással kapcsolatos alapvető információkat.
Időtartam: 2-4 nap
hegesztes

Tűzvédelmi képzés- és szakvizsga („1”-es szakág)

A cél, olyan munkavállalók kiképzése, akik tevékenységük során, ismerik és betartják a vonatkozó tűz- és balesetvédelmi rendeleteket, szabályokat. 1) Hegesztők és az építőipari tevékenység során nyílt lánggal járó munkát végzők   A 45/2011. (XII.7.) BM rendelet előírja, hogy 1§ (1) A rendelet 1. mellékletében meghatározott foglalkozási ágak illetve munkakörök szerinti tevékenységet csak érvényes tűzvédelmi szakvizsgával rendelkező személy végezhet. (2) Szakvizsgával kell rendelkeznie annak a vezetőnek is aki e meghatározott tevékenységet végzők munkáját közvetlenül irányítja. A sikeres szakvizsga letételéről az oktatásszervező oklevelet ad ki, ami a vizsga napjától számított 5 évig érvényes. Az oklevél érvényességének lejárta esetén ismételt tanfolyam és szakvizsga tehető. Amennyiben több szakvizsgára is jelentkezik, egy adott időpontban és helyszínen, úgy a képzés díját (12.000,- Ft) csak egyszer kell megfizetnie, a jegyzet és a vizsga költsége ugyanakkor annyiszor kerül kiszámlázásra, ahány szakvizsgát tesz. Tekintse meg elérhető szakvizsgáinkat weboldalunkon, illetve a „Fontos tudni” menüpont alatt!  Az IWS Solutions Kft. regisztrációs száma a tűzvédelmi szakvizsgákra oktatásszervezőként: sz001/1-2-3-14/13/2023
21.000 Ft
Időtartam: 1 nap

Egyedi ajánlatkérés

Ajánlatkérés