Figyelem, előjelentkezési akció! Most 10% kedvezmény minden 2024-ben induló képzésre. Az akció 2023.12.31-ig érvényes.

Lean Teljeskörű hatékony karbantartás (TPM) és gyorsátállási technikák (SMED)

Képzés leírása

Veszteségcsökkentési programunkban kiemelten fontosnak tartjuk azon fejlesztési eszközök részletesebb bemutatását, melyekkel az üzem és gépkihasználtsági teljesítményt strukturált rendszerben, akár autonóm csapatok önállóan, folyamatosan tudják fejleszteni.

Képzésünket vállalatához kihelyezett formában, személyesen vagy online szervezzük! Ennek igényléséhez oldalunkon lejjebb görgetve kérje árajánlatunkat!

lean office 2

1. nap

Lean-hozzáadott érték-veszteség bevezetés
A SMED (a gyors átállások) módszerének bemutatása
Standardizálás, 5S és a Kaizen szerepe a gyorsátállási programban
Az átallási jelen állapot dokumentációs technikái és a jövőállapot kialakítási és megjelenítési módszerei
Autonóm átállási team-ek a programban

2. nap

Teljeskörű hatékony karbantartási módszer bemutatása
A TPM bevezetésének lépései
Öntevékeny csapatok a programban
A TPM mutatószámok alkalmazása: OEE, MTBF, MTTR
Karbantartás és hibaelhárítások fejlesztése PDCA ciklusban

Gyakorlatorientált, intenzív képzési tevékenység, előadások, esettanulmányok és azok feldolgozása, csoportmunka, csoportonkénti prezentáció, írásos tananyag valamint egyéni felkészülés.

A képzés vizsgával zárul, amelyről a résztvevők 70%-os eredmény felett cégünk által regisztrált kétnyelvű tanúsítványt kapnak, 70%-os eredmény alatt részvételi igazolást állítunk ki részükre. Az eredménytelenül vizsgázóknak díjmentes lehetőséget biztosítunk a sikertelen vizsga pótlására.

Középfokú végzettség javasolt

Célcsoport: karbantartók, középvezetők, üzemvezetők, sorvezetők, minőségvezetők, logisztikusok, műszaki szakemberek. Ajánljuk a termelés szolgáltatóinak, beszállítóknak, és akik TPM, LEAN vagy KAIZEN rendszer bevezetésében gondolkodnak.

Kezdés

egyeztetés szerint

Helyszín

Kihelyezett formában

Időtartam

2 nap

Ütemezés

A megrendelő igénye szerint

Képzés díja

A feltüntetett árak NETTÓ árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák. A hatósági-, az engedélyezett szakmai képzések és a támogatott engedélyezett tréningek ÁFA mentesek.

Ezt a képzést csak kihelyezett formában szervezzük. Kérje ajánlatunkat!

Ajánlatkérés

Kapcsolattartók

Elsődleges

Kérjük, először
nála érdeklődjön!

Másodlagos

Amennyiben az elsődleges kapcsolattartót nem éri el.

por 1024×1024

Elsődleges

Kérjük, először
nála érdeklődjön!

Pór Valéria
Tréning menedzser
Lean, készségfejlesztés, e-learning, Six sigma
pany 1024×1024

Másodlagos

Amennyiben az elsődleges kapcsolattartót nem éri el.

Pány Gabriella
Tréning menedzser
Autóipari képzések, minőségügy

Hasonló képzéseink

AKCIÓ
Young,Engineer,With,Laptop,In,Hands

Haladó PLC programozás tréning I.

A képzésben résztvevők megismerik a PLC programozás haladó szintű lépéseit, a logikai vezérlők működését és felépítését. A kialakított gyakorló berendezéseken, különböző szimulált feladatok megoldásával magasabb szinten programoznak, elmélyítik  a hibakeresés és hibaelhárítás technikáját. A képzésen használt eszközöket (számítógépek és perifériák, vezérlők, kéziszerszámok és szerelhető eszközök) a gyakorlati oktatás során résztvevőinknek biztosítjuk! A kurzus szerdánként online elméleti előadások és szombatonként gyakorlati foglalkozások keretein belül zajlik intenzív formában, mindösszesen 5 alkalommal! Tekintse meg a részletes beosztást a „FONTOS TUDNI” pontban!
139.000 Ft 125.100 Ft
Időtartam: 5 alkalom
AKCIÓ
Chief,Corporate,Manager,Talking,With,Team,At,Desk,In,Meeting

Ergonómiai ismeretek tréning

Résztvevőinknek szeretnénk bemutatni, hogy az ergonómia hogyan befolyásolja az életünk minden percét. Azonosíthatjuk, és módszeresen kiküszöbölhetjük a kockázatokat, hogy egészségesebb, kényelmesebb munkakörülményeket tudjunk kialakítani. Továbbá azonosítjuk a kapcsolatot az ergonómia és a minőségi, hatékony munkavégzés között.
202.000 Ft 181.800 Ft
Időtartam: 3 nap
AKCIÓ
Six,Sigma.,Management,Concept,Aimed,At,Improving,The,Quality,Of

Six Sigma – alapképzés (green belt)

A Six Sigma módszertan szerinti Green Belt (zöld öves) ismeretek, problémamegoldási módszerek elsajátítása. Az elsajátított ismeretek begyakorlása és alkalmazásukra való képesség bizonyítása projekt-feladat végrehajtása útján. A képzés során a résztvevők saját munkaterületükről hozott üzleti projektet vezetnek végig, amelynek az eredményei láthatóan már abban az üzleti félévben javíthatják a vállalat eredményét. A végzett és lezárt projekttel rendelkező zöld övesek más üzleti feladatokban is sikeresen tudják a vállalat eredményét javítani. Kihelyezett képzés esetén lehetőség van angol nyelven történő oktatásra.
598.000 Ft 538.200 Ft
Időtartam: 10 nap (5+5 nap)

Egyedi ajánlatkérés

Ajánlatkérés