Prezentációs készségfejlesztés tréning – az eredményes prezentáció módszerei

Female,Chief,Analyst,Holds,Meeting,Presentation,For,A,Team,Of

Képzés leírása

 

Hogyan tudunk a végeláthatatlan, unalmas, adatokkal teletömött prezentációk helyett hatékonyan, gyorsan átadni az információkat a résztvevők figyelmének fenntartásával?

Lehet-e egy prezentáció egyszerre HATÁSOS és HATÉKONY?

A tréning résztvevői nemcsak a prezentáció felépítését, a figyelem fenntartásának módszereit, a vizuális elemek használatát és egyéb technikákat sajátítanak el, de egy olyan modellt is megismernek, amelynek birtokában az információátadás rövidebb idő alatt eredményesebben valósul meg.

Gyakorlatorientált tréningünkön külön figyelmet fordítunk az előadói technikákra is, hiszen a jól szerkesztett tartalom és az előadó stílusa együtt hozzák meg a várt sikert.

Tematika

 • Felkészülés, adatgyűjtés, célcsoport meghatározás
 • Időtartam, tematika, fő üzenet
 • A befogadható mennyiségű információ
 • A figyelem fenntartása, tekintetvezetés
 • Minőség, arányok, önazonosság
 • Az előadó személyisége, kommunikációja
 • A közönség megismerése
 • Problémák és megoldások aránya a prezentációban
 • A horog
 • Mondd, mutasd, csináld módszere
 • Kérdések, sztorik, témaváltások
 • Képek, hangok, színek, animációk, tipográfia
 • A humor szerepe
 • Kérdések kezelése
 • Jegyzetek, anyagok, kiegészítő információk
 • Technikai trükkök, megoldások

Gyakorlatorientált, intenzív képzési tevékenység, előadások, esettanulmányok és azok feldolgozása, csoportmunka, csoportonkénti prezentáció, írásos tananyag valamint egyéni felkészülés.

A képzés elvégzéséről az FA Rendszerből nyomtatott tanúsítványt állítunk ki.

Nem igényel végzettséget

Vezetőknek, account munkatársaknak, és mindazoknak, akik munkájuk során beszámolókat, előadásokat, prezentációkat tartanak.

Ezt a képzést csak kihelyezett formában szervezzük. Kérje ajánlatunkat!

Ajánlatkérés

Vélemények

A korábbi résztvevők tapasztalatai és visszajelzései segíthetik a képzés minőségének és hatékonyságának felmérésében, valamint abban, hogy reális elvárásokkal vághasson neki a tanulásnak. Ezen vélemények alapján könnyebben dönthet, hogy a képzés megfelelő-e az igényeinek, és megfelelő erőfeszítést tehet a sikeres tanulás érdekében.

Képzéseinket kihelyezett formában is megszervezzük, akár teljes mértékben vállalatra szabva. Amennyiben kihelyezett képzést szeretne, kérjen ajánlatot!

Kapcsolattartók

Elsődleges

Kérjük, először nála érdeklődjön!

Molnár Fruzsina
Tréning menedzser
Készségfejlesztés, Információbiztonság, Munkavédelem

Másodlagos

Amennyiben az elsődleges kapcsolattartót nem éri el.

por 1024×1024
Pór Valéria
Tréning menedzser
Élelmiszeripar, Lean, Six sigma, Autóipar

Kapcsolódó képzéseink

Tekintse meg és válasszon hamarosan induló képzéseink közül!

Team,Of,Automobile,Design,Engineers,In,Automotive,Innovation,Facility.,They

VDA 6.3 upgrade képzés

A képzés elméleti és gyakorlati ismereteket nyújt a 2023 januárjában megjelent VDA 6.3 szabvány követelményeiről, a szabvány felépítéséről, követelményeiről, az új- és szabvány alkotók által változatlanul hagyott pontokról. A képzés célja: Megismerkedni a VDA 6.3:2023 szerkezetével, változásaival és a változások mögött lévő szakmai tartalommal. A cél, hogy a képzés során hallgatóink megismerjék és munkájuk során hatékonyan használni tudják a VDA 6.3:2023 megújuló előírásait és ezen megszerzett tudás segítségével folyamatosan meg tudjanak felelni a vevői követelményeknek.
50.000 Ft
Időtartam: 4 tanóra
Man,Repairer,Making,Electricity,Project,In,House.repairs,Planning.drawing,diagrams,plan,Of,Electrification

Mérőeszköz felügyelő képzés

Az ISO 9001 szabvány, valamint az IATF 16949 specifikáció előírják, hogy a szervezetnek gondoskodnia kell megfelelően kompetens szakemberekről, akik a termék megfelelőségének figyelemmel kísérését és a szükséges mérések feltételeit szakszerűen megteremtik. A mérésekből származó információk megbízhatósága érdekében a termelésben és a szolgáltatásban használt mérő- és vizsgálóeszközök pontosságának ellenőrzésére, karbantartására, kalibrálására, illetve hitelesíttetésére, a mérések szakszerű előírásainak kidolgozására metrológiai ismeretekre van szükség. A képzés célja: Az irányítási rendszerek által támasztott követelmények, valamint a gyártó folyamatok megfelelőségét biztosítót mérő-, ellenőrző- és vizsgálóeszközök kiválasztásával, felügyeletével, karbantartásával megbízott munkatársak metrológiai ismereteinek bővítése, a feladatok ellátáshoz szükséges követelmények, a mérő- és vizsgálóeszközökkel kapcsolatos alapfogalmak, mérési módszerek, a felügyelet feladatainak megismerése
202.000 Ft
Időtartam: 3 nap
Corrosive,Chemical,Symbols,On,A,Black,Chemical,Tank,,Dangerous,Products

Tűzvédelmi képzés- és szakvizsga (“2”-es szakág)

A cél, olyan munkavállalók kiképzése, akik tevékenységük során, ismerik és betartják a vonatkozó tűz- és balesetvédelmi rendeleteket, szabályokat. 2) Az Országos Tűzvédelmi Szabályzat szerint fokozottan tűz- vagy robbanásveszélyes osztályba tartozó anyagoknak bármely időpontban 300 kg tömegmennyiséget meghaladó mennyiségű tárolását vagy 100 kg tömegmennyiséget meghaladó mennyiségű ipari vagy szolgáltatás körébe tartozó feldolgozását, technológiai felhasználását végzők   A 45/2011. (XII.7.) BM rendelet előírja, hogy 1§ (1) A rendelet 1. mellékletében meghatározott foglalkozási ágak illetve munkakörök szerinti tevékenységet csak érvényes tűzvédelmi szakvizsgával rendelkező személy végezhet. (2) Szakvizsgával kell rendelkeznie annak a vezetőnek is aki e meghatározott tevékenységet végzők munkáját közvetlenül irányítja. A sikeres szakvizsga letételéről az oktatásszervező oklevelet ad ki, ami a vizsga napjától számított 5 évig érvényes. Az oklevél érvényességének lejárta esetén ismételt tanfolyam és szakvizsga tehető. Amennyiben több szakvizsgára is jelentkezik, egy adott időpontban és helyszínen, úgy a képzés díját (8.000,- Ft) csak egyszer kell megfizetnie, a jegyzet és a vizsga költsége ugyanakkor annyiszor kerül kiszámlázásra, ahány szakvizsgát tesz. Tekintse meg elérhető szakvizsgáinkat weboldalunkon, illetve a “Fontos tudni” menüpont alatt!  Az IWS Solutions Kft. regisztrációs száma a tűzvédelmi szakvizsgákra oktatásszervezőként: sz001/1-2-3-14/13/2023
21.000 Ft
Időtartam: 1 nap

Egyedi ajánlatkérés

Ajánlatkérés