Formel Q – Vevőspecifikus követelmény – VW-CSR képzés

Conference,Business,Meeting,Presentation:,Ceo,Businessman,Shows,Data,To,Group

Képzés leírása

A képzés célja a VW-Konszern beszállítói részére kötelező „Formel Q” felépítésének és előírásainak általános szintű megismertetése ill. a belső és beszállítói auditokat végző szakemberek számára a VW-Konszern által előírt speciális auditálási szabályok alkalmazására szolgáló ismeret átadása.

Tematika

• Ajánlat és szerződés menedzsment elvárások: „Formel Q-Concrete”
• Követelmények a minőségképesség megítélésére: “Formel Q-Capability„ benne a különböző audit típusok áttekintésével. mint „POT” potenciális partnerek felülvizsgálata, „SL” önértékelés, „VA” folyamataudit, „ULM” beszállítói audit VDA 6.3 alapokon, „D/TLD” speciális jellemző audit, „TRL” és „PA” probléma menedzsment, termékaudit VDA 6.5 alapokon.
• Termékek és gyártófolyamatok tervezése, fejlesztése: „Formel Q-New parts” (QPN)
• A kapcsolódó IATF 16949:2016 követelmények áttekintése a rendelkezésre álló időtartam és a résztvevők aktivitása, érdeklődése függvényében
• Írásbeli vizsga

Gyakorlatorientált, intenzív képzési tevékenység, előadások, esettanulmányok és azok feldolgozása, csoportmunka, csoportonkénti prezentáció, írásos tananyag valamint egyéni felkészülés.

A képzés vizsgával zárul, amelyről a résztvevők 70%-os eredmény felett cégünk által regisztrált kétnyelvű tanúsítványt kapnak, 70%-os eredmény alatt részvételi igazolást állítunk ki részükre. Az eredménytelenül vizsgázóknak díjmentes lehetőséget biztosítunk a sikertelen vizsga pótlására.

Középfokú végzettség javasolt

Jelenlegi vagy jövőbeli VW-Konszern beszállítók azon képviselőinek, akik felelősek a VW specifikus követelményeinek megismeréséért átadásáért a szervezetükön belül illetve akik felelősek a beszállítók fejlesztéséért. Fontos megismerni a Formel Q követelményeket a belső és beszállító auditokat végző munkatársaknak is.

Jelentkezés

Erre a képzésre: Formel Q – Vevőspecifikus követelmény – VW-CSR képzés

A feltüntetett árak NETTÓ árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák. A hatósági-, az engedélyezett szakmai képzések és a támogatott engedélyezett tréningek ÁFA mentesek.

Képzések

Képzéseinket kihelyezett formában is megszervezzük, akár teljes mértékben vállalatra szabva. Amennyiben kihelyezett képzést szeretne, kérjen ajánlatot!

Kapcsolattartók

Elsődleges

Kérjük, először nála érdeklődjön!

pany 1024×1024
Pány Gabriella
Tréning menedzser
Autóipari és auditor képzések

Másodlagos

Amennyiben az elsődleges kapcsolattartót nem éri el.

por 1024×1024
Pór Valéria
Tréning menedzser
Élelmiszeripar, Lean, Six sigma, Autóipar

Kapcsolódó képzéseink

Tekintse meg és válasszon hamarosan induló képzéseink közül!

Machine,Engine,Development,Engineer,Working,On,Computer,At,His,Desk,

ISO/IEC 17025 belső auditor képzés

A tanfolyam útmutatást ad az ISO/IEC 17025:2017 szabvány követelményeinek megfelelő vizsgáló/kalibráló laboratóriumok irányítási rendszerének belső vagy külső auditjának végrehajtásához, az audit programok végrehajtásának irányításához, valamint az auditorok felkészüléséhez. Ismerteti az auditok folyamatát és a legfontosabb auditálási és kommunikációs technikákat
138.000 Ft
Időtartam: 2 nap
lean office 2

Lean Teljeskörű hatékony karbantartás (TPM) és gyorsátállási technikák (SMED)

Veszteségcsökkentési programunkban kiemelten fontosnak tartjuk azon fejlesztési eszközök részletesebb bemutatását, melyekkel az üzem és gépkihasználtsági teljesítményt strukturált rendszerben, akár autonóm csapatok önállóan, folyamatosan tudják fejleszteni. Képzésünket vállalatához kihelyezett formában, személyesen vagy online szervezzük! Ennek igényléséhez oldalunkon lejjebb görgetve kérje árajánlatunkat!
Időtartam: 2 nap
Male,Engineer,And,Female,Industrial,Product,Designer,Discuss,Work,While

PPAP – Termékek jóváhagyási folyamata

A tanfolyam azokat a követelményeket és alapismereteket tárgyalja, amelyek szükségesek ahhoz, hogy egy autóipari beszállító sikeresen tervezze meg és fogadtassa el termékét és az azt előállító folyamatot. Amennyiben PPAP ismereteit kiegészítené APQP képzéssel is, javasoljuk APQP-PPAP képzésünket. Amennyiben teljeskörű Autóipari projektmenedzsment ismereteket szeretne kapni, javasoljuk komplex képzésünket.
60.000 Ft
Időtartam: 1 nap

Egyedi ajánlatkérés

Ajánlatkérés