Figyelem, előjelentkezési akció! Most 10% kedvezmény minden 2024-ben induló képzésre. Az akció 2023.12.31-ig érvényes.

Építőipari- és kerti kisgépkezelő tréning

Képzés leírása

A képzés legfőbb célja, hogy az 1993. évi XCIII. törvény a munkavédelemről 55. §.-a alapján a résztvevő a munkavégzésre átadott kisgépek biztonságos kezelését elsajátítsa.
A munkavállaló, a munkavégzés teljes időtartama alatt rendelkezzen az egészséget nem veszélyeztető- és biztonságos munkavégzés elméleti és gyakorlati ismereteivel.
Ismerje meg a kapcsolódó műszaki, balesetvédelmi- és munkavédelmi szabályokat, utasításokat és információkat.
A veszélyes kisgépek használata előtt a munkáltató felelőssége, hogy a munkavállaló által kezelt kisgépek biztonságos használatáról elméleti és gyakorlati oktatásban részesítse.
Képzésünket vállalatához kihelyezett formában, személyesen  szervezzük! Ennek igényléséhez oldalunkon lejjebb görgetve kérje árajánlatunkat!
epitoipari es kerti kisgepkezelo
Robbanómotoros kisgépek működése
Elektromos kisgépek működése
Kisgépek felépítése
Munka-, baleset- és érintésvédelem
Építőipari és kerti kisgépek helyes használata

Gyakorlatorientált, intenzív képzési tevékenység.

A képzés vizsgával zárul, amelyről a résztvevők 70%-os eredmény felett cégünk által kiadott tanúsítványt kapnak.

Nem igényel végzettséget

A képzés elvégzéséhez nem szükséges orvosi alkalmassági. Ugyanakkor a munkáltató kötelezettsége, hogy a munkavégzéshez szükséges orvosi alkalmassági rendelkezésre álljon!

Minden 18. életévét betöltött munkavállalónak, akik képesítéshez nem kötött kézi szerszámok és eszközök, gépek kezelését végzik és korszerű biztonságtechnikai, szerkezeti, üzemeltetési és karbantartási ismereteket szeretnének szerezni a balesetmentes munkavégzéshez.

Időtartam

1 nap

Képzés díja

A feltüntetett árak NETTÓ árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák. A hatósági-, az engedélyezett szakmai képzések és a támogatott engedélyezett tréningek ÁFA mentesek.

Ezt a képzést csak kihelyezett formában szervezzük. Kérje ajánlatunkat!

Ajánlatkérés

Kapcsolattartók

Elsődleges

Kérjük, először
nála érdeklődjön!

Másodlagos

Amennyiben az elsődleges kapcsolattartót nem éri el.

farkas 1024×1024

Elsődleges

Kérjük, először
nála érdeklődjön!

Farkas László
Képzési üzletág igazgató
Gépészeti, építőipari képzések
papp 1024×1024

Másodlagos

Amennyiben az elsődleges kapcsolattartót nem éri el.

Papp Tímea
Oktatásszervező
SCC/VCA tréning és vizsga

Hasonló képzéseink

AKCIÓ
Engineer,Are,Checking,And,Inspection,A,Fire,Extinguishers,Tank,In

Tűzvédelmi előadó

Munkavédelmi előadó képzésünk mellé ajánljuk Tűzvédelmi előadó képzésünk elvégzését is, mely komplex tudást ad és több lehetőséget a munkaerőpiacon. A Tűzvédelmi előadó képzést teljesítő résztvevők képesek lesznek a  jogszabályban meghatározott, vagy annál alacsonyabb tűzveszélyességi szintű gazdálkodó szervek, létesítmények tűzvédelmével kapcsolatos szakfeladatok önálló ellátására. A létesítmény tűzvédelmi viszonyainak értékelésére, tervezésére, szabályozására, szervezésére, vezetői döntések előkészítésére, és a végrehajtás ellenőrzésére. Munkavállalóként szakszerű tűzvédelmi igazgatási tevékenységének önálló végzésére. A résztvevő a képzést elvégzését követően az alábbi feladatokat tudja elvégezni:
 • Elkészíti a tűzvédelmi szabályzatot és tűzriadó tervet, elkészíti a  tűzvédelmi szakmai dokumentációkat.
 • Kapcsolatot tart az érintett munkavállalókkal, külső szervezetekkel és a tűzvédelmi hatósággal.
 • Elemezni, értékelni a létesítmény tűzvédelmi helyzetét.
 • Tervezni a tűzvédelemmel kapcsolatos feladatokat.
 • Tűzvédelmi oktatási tematikát készíteni, és az oktatást megtartani.
 • Kiürítési és tűzoltási gyakorlatokat szervezni és azokat kiértékelni
205.000 Ft 184.500 Ft
Időtartam: 6 hónap
Two,Automotive,Engineers,Working,On,Electric,Car,Chassis,Platform,,Taking

MSA – Mérőrendszer elemzés – e-learning képzés

A képzés célja, hogy a résztvevők megértsék a mérőrendszerek értékelésének elveit és gyakorlatát. Képesek legyenek a gyakorlatban eldönteni egy vizsgálati folyamatról (mérőrendszerről), hogy alkalmas-e egy adott méréses, illetve minősítéses feladat végrehajtására. Váljon számukra világossá a teljes mérőrendszer elemzési folyamat, és ezen belül az R&R vizsgálat menete, valamint a kapott eredményének értelmezése. Az egyes összetevők alapján következtetéseket tudjanak levonni a hibák okára vonatkozóan is. A képzés az MSA kézikönyv 4. kiadása szerinti vizsgálati folyamatot ismerteti.
20.000 Ft
Időtartam: 134 perc
Engineers,Looking,At,Wind,Turbine,Site,With,Tablet

Műszakvezetők készségfejlesztése tréning

Minden vállalat életében kulcsfontosságú a legkorszerűbb termelésmenedzsment eszközök gyakorlati alkalmazása, hiszen hosszú távon ez biztosítja számára a piaci előnyt. Képzéseink arra készítik fel a résztvevő műszakvezetőket, csoportvezetőket, hogy képesek legyenek az együttműködésben rejlő eredményeket megtalálni, és sikeresen helyt állni a mindennapi kihívásokban. A résztvevők helyzetgyakorlatokon, munkahelyi életből vett szituációkon, esettanulmányokon keresztül tudatosíthatják és fejleszthetik vezetői készségeiket. A tréning célja, hogy a termelési középvezetők/csoportvezetők megtanulják a gyakorlatban magas szinten alkalmazni a dolgozók irányításának készségeit, azzal a szemlélettel, amely egyszerre kezeli a folyamatokat, a teljesítményeket és az emberi tényezőket. A képzés tudatosítja a vezetőkben azt, hogy kulcsszerepük és felelősségük van a vállalatnál, ezen belül a termelés sikeres irányításában. Fontos, hogy a műszakvezető:
 • képviselje és értse a vállalatvezetés iránymutatását, és azt közvetíteni tudja munkatársai felé a mindennapok során;
 • elkötelezett legyen a hatékonyság növelése és a folyamatos fejlődés iránt
 • tudatosítsa annak felelősségét, hogy vezetői magatartása mintaként szolgál a nála lejjebb lévő hierarchiaszintek felé;
 • képes legyen az esetleges rossz/kedvezőtlen híreket, eseményeket asszertíven kommunikálni és eközben megtartani a munkatársak elkötelezettségét, továbbá az adott helyzetben konstruktív megoldásokra sarkallni őket;
 • képes legyen a konfliktusokat kezelni és a munkatársak együttműködését a megfelelő irányba terelni
A program az egyéni igényektől függően 2, 3 vagy 4 napos formában, és coaching programmal kiegészítve is elérhető. Képzésünket vállalatához kihelyezett formában, személyesen vagy online szervezzük! Ennek igényléséhez oldalunkon lejjebb görgetve kérje árajánlatunkat!
Időtartam: 2-4 nap, a megrendelő igénye szerint, előzetes egyeztetés alapján.

Egyedi ajánlatkérés

Ajánlatkérés