Figyelem, előjelentkezési akció! Most 10% kedvezmény minden 2024-ben induló képzésre. Az akció 2023.12.31-ig érvényes.

Elsősegélynyújtási ismeretek – e-learning képzés

Képzés leírása

A képzést elsajátítók a balesetek során magas szintű elsősegélynyújtással tudják ellátni az esetlegesen rászoruló embertársaikat. A cél elérése érdekében a képzésben résztvevőket megismertetjük az elsősegélynyújtás általános szabályaival, korszerű ismereteivel, technikáival. (Csak elméleti ismeretek – látogatási igazolás kiállításával!) A képzés elsajátítható a Tudásportálon 13 szakmai modul önálló feldolgozásával (kb. 180 perc), a modulok végén gyakorlással, azt követően pedig záróvizsga kitöltésének lehetőségével.

 

First,Aid,Instructor,Showing,Resuscitation,Technique,On,Dummy

Az elsősegélynyújtási ismeretek képzés tartalma:

 • Az elsősegélynyújtás fogalma (14 perc)
 • A kimentés lehetőségei (6 perc)
 • Alapfokú újraélesztés (26 perc)
 • Az eszméletlen beteg (18 perc)
 • Légúti idegen test eltávolítása (10 perc)
 • Lágy részek sérülése és a sokk (19 perc)
 • Égési és fagyási sérülések ellátása (11 perc)
 • Vegyi- és szemsérülések ellátása (18 perc)
 • Csont- és gerincsérültek ellátása (12 perc)
 • Koponyasérülések ellátása (12 perc)
 • Mellkasi és hasi sérültek ellátása (14 perc)
 • Áramütés ellátása (9 perc)
 • Mérgezések ellátása (15 perc)

Jelentkezés után számlát állítunk ki Önnek, mely ellenértékének befizetése után, belépési kódot kap keretrendszerünkhöz (Apave Tudásportál), melyen 2 hét fog rendelkezésre állni, hogy tetszőleges ütemezéssel, akár többször végighallgathassa a kurzust, és az ott meghatározott feladatokat megoldja. Emiatt kérjük, hogy az átutalásról szóló igazolást mielőbb küldje meg számunkra.

Amennyiben munkahelyi elsősegélynyújtó képzésen is szeretne részt venni, úgy jelen kurzus elvégzése és sikeres vizsgája után regisztráljon a feltüntetett városokban meghirdetett Munkahelyi elsősegélynyújtó tanfolyamunkra, ahol jelentős kedvezménnyel sajátíthatja el a gyakorlati ismereteket és szerezhet Munkahelyi elsősegélynyújtó tanúsítványt!

A TUDÁSPORTÁLON elérhető anyagok zökkenőmentes futtatásához a Google Chrome vagy az Internet Explorer böngészőt használja!

Kihelyezett képzés vagy egyéni igények esetén kérje külön árajánlatunkat!

A képzés részvételi díját ÁFA terheli! A feltüntetett képzési díj az ÁFA-t még NEM tartalmazza!

A Munkahelyi elsősegélynyújtó képzés jogszabályi háttere:

1993. évi XCIII. törvény a munkavédelemről:„46.§ A munkahelyen – jellegének, elhelyezkedésének, a veszélyforrásoknak, a munkavállalók létszámának, a munka szervezésének megfelelően – biztosítani kell a munkahelyi elsősegélynyújtás tárgyi, személyi és szervezési feltételeit.”

nem igényel befejezett iskolai végzettséget

Amennyiben munkahelyi elsősegélynyújtó képzésen is szeretne részt venni, úgy jelen kurzus elvégzése és sikeres vizsgája után regisztráljon a feltüntetett városokban meghirdetett Munkahelyi elsősegélynyújtó tanfolyamunkra, ahol jelentős kedvezménnyel sajátíthatja el a gyakorlati ismereteket és szerezhet Munkahelyi elsősegélynyújtó tanúsítványt!nnKihelyezett képzés vagy egyéni igények esetén kérje külön árajánlatunkat!nnA képzés részvételi díját ÁFA terheli! A feltüntetett képzési díj az ÁFA-t még NEM tartalmazza!nnA Munkahelyi elsősegélynyújtó képzés jogszabályi háttere:n1993. évi XCIII. törvény a munkavédelemről:„46.§ A munkahelyen – jellegének, elhelyezkedésének, a veszélyforrásoknak, a munkavállalók létszámának, a munka szervezésének megfelelően – biztosítani kell a munkahelyi elsősegélynyújtás tárgyi, személyi és szervezési feltételeit.”n

A KÉPZÉST MINDENKINEK AJÁNLJUK KORTÓL, NEMTŐL, ISKOLAI VÉGZETTSÉGTŐL, FOGLALKOZÁSTÓL FÜGGETLENÜL, EZEN ISMERETEK BIRTOKÁBAN SEGÍTSÉGET TUDNAK NYÚJTANI BAJBAJUTOTT TÁRSAIKNAK!

Kezdés

E-learning esetén a kezdés és a befejezés a résztvevőn múlik, hisz egyénileg tanul, a tananyag feldolgozása mellett.

Helyszín

Online formában

Időtartam

200 perc

Ütemezés

E-learning

Képzés díja

18.000 Ft

A feltüntetett árak NETTÓ árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák. A hatósági-, az engedélyezett szakmai képzések és a támogatott engedélyezett tréningek ÁFA mentesek.

Jelentkezés

Válasszon egy képzést és adja meg a jelentkeztetni kívánt személyek számát!
Egyszerre csak egy képzésre lehet jelentkezést leadni.

Kapcsolattartók

Elsődleges

Kérjük, először
nála érdeklődjön!

Másodlagos

Amennyiben az elsődleges kapcsolattartót nem éri el.

molnar 1024×1024

Elsődleges

Kérjük, először
nála érdeklődjön!

Molnár Fruzsina
Tréning menedzser
Munkavédelem, egészség és biztonság
farkas 1024×1024

Másodlagos

Amennyiben az elsődleges kapcsolattartót nem éri el.

Farkas László
Képzési üzletág igazgató
Gépészeti, építőipari képzések

Hasonló képzéseink

AKCIÓ
Landscape,Designer,,Gardener,,Architect,With,Blue,Shirt,Sits,At,Desk

ISO 14001 vezető auditor képzés

Vezető auditorok képzése az ISO 14001:2015 környezetközpontú irányítási rendszer auditálásának lefolytatásához.
235.000 Ft 211.500 Ft
Időtartam: 5 nap (3+2 nap)
tuzvedelmi szakvizsga 14

Tűzvédelmi képzés- és szakvizsga („14”-es szakág)

A cél, olyan munkavállalók kiképzése, akik tevékenységük során, ismerik és betartják a vonatkozó tűz- és balesetvédelmi rendeleteket, szabályokat. 14) Erősáramú berendezések időszakos felülvizsgálatát végzők   A 45/2011. (XII.7.) BM rendelet előírja, hogy 1§ (1) A rendelet 1. mellékletében meghatározott foglalkozási ágak illetve munkakörök szerinti tevékenységet csak érvényes tűzvédelmi szakvizsgával rendelkező személy végezhet. (2) Szakvizsgával kell rendelkeznie annak a vezetőnek is aki e meghatározott tevékenységet végzők munkáját közvetlenül irányítja. A sikeres szakvizsga letételéről az oktatásszervező oklevelet ad ki, ami a vizsga napjától számított 5 évig érvényes. Az oklevél érvényességének lejárta esetén ismételt tanfolyam és szakvizsga tehető. Amennyiben több szakvizsgára is jelentkezik, egy adott időpontban és helyszínen, úgy a képzés díját (12.000,- Ft) csak egyszer kell megfizetnie, a jegyzet és a vizsga költsége ugyanakkor annyiszor kerül kiszámlázásra, ahány szakvizsgát tesz. Tekintse meg elérhető szakvizsgáinkat weboldalunkon, illetve a „Fontos tudni” menüpont alatt!  Az IWS Solutions Kft. regisztrációs száma a tűzvédelmi szakvizsgákra oktatásszervezőként: sz001/1-2-3-14/13/2023
21.000 Ft
Időtartam: 1 nap
AKCIÓ
Car,Factory,Engineer,In,Work,Uniform,Using,Laptop,Computer,With

TISAX (Trusted Information Security Assessment Exchange)

  A TISAX a Trusted Information Security Assessment EXchange rövidítése, amelyet kifejezetten a bizalom megteremtésére fejlesztettek ki az autóiparban. A TISAX sajátos értékelőrendszeren alapul, amelyet a Német Autóipari Szövetség(VDA) az ENX Szövetséggel közösen dolgozott ki. A kérdőív az ISO 27001 szabványon alapul, így a TISAX különösen az autóipari beszállítókat célozza meg. A képzés elméleti ismereteket nyújt a TISAX regisztráció, önértékelés és audit követelményrendszeréről. A cél, hogy a képzés során résztvevőink megismerjék és munkájuk során hatékonyan használni tudják a TISAX előírásait és ezen megszerzett tudás segítségével folyamatosan megtudjanak felelni a vevői követelményeknek.
70.000 Ft 63.000 Ft
Időtartam: 1 nap

Egyedi ajánlatkérés

Ajánlatkérés