Kreatív problémamegoldás tréning

Reziliencia erzelmi stabiltas kialakitasa trening

Képzés leírása

Van, amikor a logika csődöt mond. Van, amikor nem csak egy megoldás létezik. Van, amikor a “dobozos” megoldásoknál több kell.

A kreatív problémamegoldás módszere minden olyan esetben jól használható, amikor gyors, hatékony, szervezett, mégis a megszokott sablonoktól eltérő gondolkodásra van szükség.

A tréningen a résztvevők megismerik és gyakorolják az out of the box gondolkodást. Rálátást nyernek saját kreativitásukra, és képessé válnak annak fejlesztésére is. Az egyéni és csoportos feladatok megoldása közben olyan megoldásokat találnak egy-egy problémára, amelyeket a puszta logika mentén nem találtak volna meg – ez motivációt ad számukra ahhoz, hogy a későbbiekben is használják kreativitásukat.

Képzésünket vállalatához kihelyezett formában, személyesen vagy online szervezzük! Ennek igényléséhez oldalunkon lejjebb görgetve kérje árajánlatunkat!

Tematika

  • A kreativitás fogalma, szintjei, működése
  • Konvergens/vertikális gondolkodás
  • Divergens/laterális gondolkodás
  • Logika és kreativitás – előnyök, hátrányok
  • A kreativitás gátjai
  • Problémamegoldás és kommunikáció
  • A véletlen nem az ellenségünk
  • A fókuszmeghatározás módszere
  • Brainstorming és negatív brainstorming
  • Hat kalap technika, Miért technika, Véletlen szavak módszere
  • Egyéb kreatív problémamegoldási módszerek
  • Kreatív meetingvezetés
  • Az információk kreatív ábrázolása

Gyakorlatorientált, intenzív képzési tevékenység, előadások, esettanulmányok és azok feldolgozása, csoportmunka, csoportonkénti prezentáció, írásos tananyag valamint egyéni felkészülés.

A képzés nem vizsgaköteles, igény esetén részvételi igazolást állítunk ki a résztvevőknek.

Nem igényel végzettséget.

Mindenkinek. A kreatív készség magabiztosabbá tesz, sikeresebb, tartalmasabb életet biztosít.

Ezt a képzést csak kihelyezett formában szervezzük. Kérje ajánlatunkat!

Ajánlatkérés

Képzéseinket kihelyezett formában is megszervezzük, akár teljes mértékben vállalatra szabva. Amennyiben kihelyezett képzést szeretne, kérjen ajánlatot!

Kapcsolattartók

Elsődleges

Kérjük, először nála érdeklődjön!

Molnár Fruzsina
Tréning menedzser
Készségfejlesztés, Információbiztonság, Munkavédelem

Másodlagos

Amennyiben az elsődleges kapcsolattartót nem éri el.

por 1024×1024
Pór Valéria
Tréning menedzser
Élelmiszeripar, Lean, Six sigma, Autóipar

Kapcsolódó képzéseink

Tekintse meg és válasszon hamarosan induló képzéseink közül!

Safety,Concept,,Closed,Padlock,On,Digital,Background,,Cyber,Security,,Blue

ISO/IEC 27001 belső auditor tréning

  A tanfolyam útmutatást ad az ISO/IEC 27001:2022 szabvány követelményeinek megfelelő, belső (vagy külső) auditok elvégzéséhez. Ismerteti a belső audit teljes folyamatát a tervezéstől az auditori jelentés összeállításáig, illetve a szükséges intézkedések nyomon követéséig és dokumentálásáig. Ismerteti a sikeres belső auditorok legfontosabb auditálási és kommunikációs technikáit.
160.000 Ft
Időtartam: 3 nap
Six,Sigma.,Management,Concept,Aimed,At,Improving,The,Quality,Of

Six Sigma – alapképzés (green belt)

A képzés célja a Six Sigma módszertan szerinti Green Belt (zöld öves) ismeretek, problémamegoldási módszerek elsajátítása. A résztvevők egy projekt-feladat végrehajtása során bizonyítják, hogy az elsajátított ismereteket a gyakorlatban is tudják alkalmazni. A képzés során a résztvevők saját munkaterületükről hozott üzleti projektet vezetnek végig, amelynek az eredményei láthatóan már abban az üzleti félévben javíthatják a vállalat eredményét. A végzett és lezárt projekttel rendelkező zöld övesek más üzleti feladatokban is sikeresen tudják a vállalat eredményét javítani. Kihelyezett képzés esetén lehetőség van angol nyelven történő oktatásra.
688.000 Ft
Időtartam: 10 nap (5+5 nap)
Seo es online hirdetes trening

Továbbképzés ügyfélszolgálati munkatársaknak

  Képzésünk tematikáját kifejezetten ügyfélszolgálaton dolgozó kollégák részére állítottuk össze, hogy fejlesszük kommunikációjukat minden csatornán, legyen szó akár telefonos, e-mailes vagy chaten történő ügyfélkezelésről. Olyan szakembereket szeretnénk képezni, akik az ügyféltájékoztatásban, problémamegoldásban, reklamációkezelésben, sales tevékenységben professzionálisan helyt tudnak állni, ugyanakkor meg tudják őrizni saját mentális és fizikai jóllétüket. Képzésünk nyílt csoportban és kihelyezett formában (cégre szabva) is elérhető. A képzés nyílt formában összesen 5 témakört tartalmaz (kommunikáció, reklamációkezelés, érzelmi intelligencia, stresszkezelés, értékesítés). A kihelyezett képzést kiegészítjük egy szimulációs nappal.
318.000 Ft
Időtartam: 5 nap

Egyedi ajánlatkérés

Ajánlatkérés