HMKE Gyakorlati oktatás

eon zuhanasgatlas 3

Képzés leírása

A képzés célja, az ELMŰ-ÉMÁSZ Solutions Kft-nél és az E.ON Energiamegoldások Zrt-nél munkát végző Alvállalkozók és azok munkavállalóinak figyelmét felhívni a bevezetett és működtetett Integrált Irányítási Rendszerre.

Ennek részei a minőségirányítás, környezetvédelem, illetve a munkabiztonság. Ezen rendszerek és a Munkavédelmi, Környezetvédelmi és Tűzvédelmi Általános Kiegészítő Feltételek (MÁKF) nem csak az ELMŰ-ÉMÁSZ Solutions Kft-re és az EON Hungária Kft-re határoznak meg előírásokat, hanem a társaságnak munkát végző minden vállalkozás és munkavállaló részére betartandó előírásokat tartalmaznak.

Tematika

Elmélet:

– Solutions Passport jegyzet alapján

– Jogszabályi-, szabványi háttér

– Munkabiztonság

– 3-as pillér (személyi-, tárgyi-, szervezési tényezők)

– Leesés védelmi módok (kollektív és egyéni védelem)

– Zuhanáshoz kapcsolódó ismeretek (esési tényező, eséstér, ingahatás)

– Alkalmazott felszerelések, eszközök használatának ismerete, előírások

– Alkalmazott technikák

– Kockázatok ismertetése

– Megtörtént munkabalesetek

– Vészhelyzetek, mentések

– Kapcsolódó kötelezettségek, vizsgálatok, dokumentálások

Gyakorlat:

– Felszerelés felvétel, beállítás

– Biztosítási technikák alkalmazása a gyakorlatban

– Felszerelés vizsgálat (napi szintű, időszakos 1⁄2, 1 éves)

– Önmentési technikák (személyemelő használata esetén)

– Mentési technikák alkalmazása

Írásbeli vizsga

Az elméleti képzés rész vizsgával zárul, amelyről a résztvevők 70%-os eredmény felett cégünk által regisztrált tanúsítványt kapnak. Az eredménytelenül vizsgázóknak egy alkalommal díjmentes lehetőséget biztosítunk a sikertelen vizsga pótlására.

Az E.ON Hungária alvállalkozói számára.

Jelentkezés

Erre a képzésre: HMKE Gyakorlati oktatás

A feltüntetett árak NETTÓ árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák. A hatósági-, az engedélyezett szakmai képzések és a támogatott engedélyezett tréningek ÁFA mentesek.

Képzések
Helyszín: Budaörs
Kezdés:
45.000 Ft
Időtartam: 1 nap
Ütemezés: 1 nap, 8:30-16:30
főt jelentkeztetek

Képzéseinket kihelyezett formában is megszervezzük, akár teljes mértékben vállalatra szabva. Amennyiben kihelyezett képzést szeretne, kérjen ajánlatot!

Kapcsolattartók

Elsődleges

Kérjük, először nála érdeklődjön!

Molnár Fruzsina
Tréning menedzser
Készségfejlesztés, Információbiztonság, Munkavédelem

Másodlagos

Amennyiben az elsődleges kapcsolattartót nem éri el.

papp 1024×1024
Papp Tímea
Oktatásszervező
VCA /SCC tréning és vizsga

Kapcsolódó képzéseink

Tekintse meg és válasszon hamarosan induló képzéseink közül!

Team,Industry,Engineers,Worker,In,Metal,Factory,Using,Digital,Tablet

ISO 9001 belső auditor képzés

A tanfolyam útmutatást ad az ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszerek belső vagy külső auditjának végrehajtásához, az audit programok végrehajtásának irányításához, valamint az auditorok felkészüléséhez. Ismerteti az auditok folyamatát és a legfontosabb auditálási és kommunikációs technikákat.
160.000 Ft
Időtartam: 3 nap (2+1 nap)
Portrait,Of,A,Happy,Young,Beautiful,Female,Engineer,Wearing,White

Munkavédelmi képviselő alapképzés

Ajánljuk a tanfolyamot a munkavédelmi képviselőknek, mivel a munkavédelmi törvény 75.§-a (1) bekezdés c) pontja előírja, hogy „egy választási ciklusban, a képviselő megválasztását követően egy éven belül legalább 16 órás képzésben, ezt követően évente legalább 8 órás képzésben való részvételi lehetőséget” a munkáltatónak biztosítani kell.
52.000 Ft
Időtartam: 2 nap
Engineers,Looking,At,Wind,Turbine,Site,With,Tablet

Műszakvezetők készségfejlesztése tréning

Minden vállalat életében kulcsfontosságú a legkorszerűbb termelésmenedzsment eszközök gyakorlati alkalmazása, hiszen hosszú távon ez biztosítja számára a piaci előnyt. Képzéseink arra készítik fel a résztvevő műszakvezetőket, csoportvezetőket, hogy képesek legyenek az együttműködésben rejlő eredményeket megtalálni, és sikeresen helyt állni a mindennapi kihívásokban. A résztvevők helyzetgyakorlatokon, munkahelyi életből vett szituációkon, esettanulmányokon keresztül tudatosíthatják és fejleszthetik vezetői készségeiket. A tréning célja, hogy a termelési középvezetők/csoportvezetők megtanulják a gyakorlatban magas szinten alkalmazni a dolgozók irányításának készségeit, azzal a szemlélettel, amely egyszerre kezeli a folyamatokat, a teljesítményeket és az emberi tényezőket. A képzés tudatosítja a vezetőkben azt, hogy kulcsszerepük és felelősségük van a vállalatnál, ezen belül a termelés sikeres irányításában. Fontos, hogy a műszakvezető:
  • képviselje és értse a vállalatvezetés iránymutatását, és azt közvetíteni tudja munkatársai felé a mindennapok során;
  • elkötelezett legyen a hatékonyság növelése és a folyamatos fejlődés iránt
  • tudatosítsa annak felelősségét, hogy vezetői magatartása mintaként szolgál a nála lejjebb lévő hierarchiaszintek felé;
  • képes legyen az esetleges rossz/kedvezőtlen híreket, eseményeket asszertíven kommunikálni és eközben megtartani a munkatársak elkötelezettségét, továbbá az adott helyzetben konstruktív megoldásokra sarkallni őket;
  • képes legyen a konfliktusokat kezelni és a munkatársak együttműködését a megfelelő irányba terelni
A program az egyéni igényektől függően 2, 3 vagy 4 napos formában, és coaching programmal kiegészítve is elérhető. Képzésünket vállalatához kihelyezett formában, személyesen vagy online szervezzük! Ennek igényléséhez oldalunkon lejjebb görgetve kérje árajánlatunkat!
Időtartam: 2-4 nap, a megrendelő igénye szerint, előzetes egyeztetés alapján.

Egyedi ajánlatkérés

Ajánlatkérés