IATF 16949 belső és beszállító auditor képzés – gyakorlat

Businessman,Using,Modern,Tablet,Computer.,Audit,Concept.,Business,Technology,And

Képzés leírása

A képzés bemeneti előfeltétele az IATF 16949:2016 és ISO 9001:2015 szabvány ismerete.

A képzés célja: az IATF 16949:2016, ISO 9001:2015 és az ISO 19011:2018 szabvány, gyakorlati alkalmazása az irányítási rendszer auditálására vonatkozóan.

A folyamatszemléletű és a kockázatalapú megközelítések segítségével az egyes szervezeti egységek részére meghatározott követelmények teljesülésére vonatkozó kérdéslisták készítése gyakorlati megfontolások alapján.

Az oktatás során a teljes auditálási folyamatot áttekintjük az auditprogram kialakításától, az auditterv, nyitó értekezlet, az auditálási technikákon keresztül, záróértekezleten át, egészen az audit intézkedési terv lezárásáig.

Tematika

  • Folyamatszemléletű és kockázatalapú auditálás során a felkészülés (Teknős-modell) módszertana és fontossága.
  • Kérdéslisták készítése a szervezet folyamattérképe alapján minden az irányítási rendszerben szereplő folyamathoz.
  • A dokumentált információk megfelelőségének ellenőrzési módjai.
  • Auditprogram, auditterv készítése.
  • Valós audit lebonyolítása.
  • Audit kiértékelése.
  • Audit akcióterv lezárása.

Gyakorlatorientált, intenzív képzési tevékenység, előadások, esettanulmányok és azok feldolgozása, csoportmunka, csoportonkénti prezentáció, írásos tananyag valamint egyéni felkészülés.

A képzés vizsgával zárul, amelyről a résztvevők 70%-os eredmény felett cégünk által regisztrált kétnyelvű tanúsítványt kapnak, 70%-os eredmény alatt részvételi igazolást állítunk ki részükre. Az eredménytelenül vizsgázóknak díjmentes lehetőséget biztosítunk a sikertelen vizsga pótlására.

A képzés bemeneti előfeltétele az IATF 16949:2016 és ISO 9001:2015 szabvány ismerete.

Középfokú végzettség javasolt

Elsősorban azon szakembereknek ajánljuk, akik gyakorlati megközelítéssel szeretnék fejleszteni az IATF 16949:2016 vagy ISO 9001:2015 szabvány szerinti auditálási ismereteiket.

Jelentkezés

Erre a képzésre: IATF 16949 belső és beszállító auditor képzés – gyakorlat

A feltüntetett árak NETTÓ árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák. A hatósági-, az engedélyezett szakmai képzések és a támogatott engedélyezett tréningek ÁFA mentesek.

Képzések
Helyszín: Budaörs
Kezdés: 2024-07-01
114.000 Ft
Partneri ár: 101.000 Ft
Időtartam: 2 nap
Ütemezés: 2024.07.01-02. napokon, 9:00-17:00 óra között
főt jelentkeztetek

Vélemények

A korábbi résztvevők tapasztalatai és visszajelzései segíthetik a képzés minőségének és hatékonyságának felmérésében, valamint abban, hogy reális elvárásokkal vághasson neki a tanulásnak. Ezen vélemények alapján könnyebben dönthet, hogy a képzés megfelelő-e az igényeinek, és megfelelő erőfeszítést tehet a sikeres tanulás érdekében.

Képzéseinket kihelyezett formában is megszervezzük, akár teljes mértékben vállalatra szabva. Amennyiben kihelyezett képzést szeretne, kérjen ajánlatot!

Kapcsolattartók

Elsődleges

Kérjük, először nála érdeklődjön!

pany 1024×1024
Pány Gabriella
Tréning menedzser
Autóipari és auditor képzések

Másodlagos

Amennyiben az elsődleges kapcsolattartót nem éri el.

por 1024×1024
Pór Valéria
Tréning menedzser
Élelmiszeripar, Lean, Six sigma, Autóipar

Kapcsolódó képzéseink

Tekintse meg és válasszon hamarosan induló képzéseink közül!

kezi hajtasu darukezelo

Kézi hajtású darukezelői ismeretek

A képzést sikeresen elvégző, szakszerűen és biztonságosan tudja kezelni a meghatározott emelőszerkezetet. Ismeri azok típusait, hatékonyan mozgatja vele a szükséges terhet. Szükség szerint együttműködik az irányító kollégával. 47/1999. (VIII. 4.) GM rendelet előírja, hogy „Emelőszerkezet kezelő: aki az emelőszerkezetet jogosult működtetni, és erre a feladatra megbízták.” „A kézi hajtású daru kezelői igazolvány legalább 5 órás elméleti és 3 órás gyakorlati követelményeket magában foglaló tanfolyam sikeres elvégzése (vizsga) után adható ki.” “A kézi hajtású darukezelői igazolvány egyúttal a teher felerősítésére – kötözésére – is jogosít.”   Képzésünket vállalatához kihelyezett formában, személyesen szervezzük! Ennek igényléséhez oldalunkon lejjebb görgetve kérje árajánlatunkat!
Időtartam: 1 nap
elelmiszeripar_3

SEDEX elvárások, SMETA felkészítő tréning

Az ellátási láncban jelentkező, munkakörülményekre és környezeti teljesítményre vonatkozó kérdések megfelelő megválaszolásához ad iránymutatást a tréning a SEDEX előírásainak tisztázásán keresztül. Segítséget ad az audithoz és a minősítés gyakorlati hasznosításához.
60.000 Ft
Időtartam: 1 nap
Analyst,Working,On,Business,Analytics,Dashboard,With,Kpi,,Charts,And

ISO/IEC 27001 Light Vezetőknek – Adat- és információbiztonság gyakorlatiasan

  Gyakorlati ismeretek átadása az adat- és információbiztonság területén az ISO/IEC 27000-es szabványcsalád nézőpontján keresztül. A képzés során gyakorlati példákon, esettanulmányokon keresztül rávilágítunk azokra a tevékenységekre, melyek fontosak a cégvezetők, IT vezetők számára ahhoz, hogy a szervezet adatait és információit biztonságban tudják tartani. Meg tudják előzni vagy fel tudjanak készülni esetleges incidensek kezelésére. A képzés irányokat mutat a vezetők számára, hogy milyen támogatást kell biztosítani az IT üzemeltetőknek, az elvárások és kihívások mélységétől függően.   Kapcsolódó képzés, haladó szint: kepzes.iws.hu/kepzes/iso-iec-27001-light-adat-es-informaciobiztonsag-gyakorlatiasan-it-uzemeltetoknek/  
60.000 Ft
Időtartam: 1 nap

Egyedi ajánlatkérés

Ajánlatkérés