Elsősegélynyújtási ismeretek – e-learning képzés

First,Aid,Instructor,Showing,Resuscitation,Technique,On,Dummy

Képzés leírása

A képzést elsajátítók a balesetek során magas szintű elsősegélynyújtással tudják ellátni az esetlegesen rászoruló embertársaikat. A cél elérése érdekében a képzésben résztvevőket megismertetjük az elsősegélynyújtás általános szabályaival, korszerű ismereteivel, technikáival. (Csak elméleti ismeretek – látogatási igazolás kiállításával!) A képzés elsajátítható a Tudásportálon 13 szakmai modul önálló feldolgozásával (kb. 180 perc), a modulok végén gyakorlással, azt követően pedig záróvizsga kitöltésének lehetőségével.

 

Tematika

Az elsősegélynyújtási ismeretek képzés tartalma:

  • Az elsősegélynyújtás fogalma (14 perc)
  • A kimentés lehetőségei (6 perc)
  • Alapfokú újraélesztés (26 perc)
  • Az eszméletlen beteg (18 perc)
  • Légúti idegen test eltávolítása (10 perc)
  • Lágy részek sérülése és a sokk (19 perc)
  • Égési és fagyási sérülések ellátása (11 perc)
  • Vegyi- és szemsérülések ellátása (18 perc)
  • Csont- és gerincsérültek ellátása (12 perc)
  • Koponyasérülések ellátása (12 perc)
  • Mellkasi és hasi sérültek ellátása (14 perc)
  • Áramütés ellátása (9 perc)
  • Mérgezések ellátása (15 perc)

Jelentkezés után számlát állítunk ki Önnek, mely ellenértékének befizetése után, belépési kódot kap keretrendszerünkhöz (Apave Tudásportál), melyen 2 hét fog rendelkezésre állni, hogy tetszőleges ütemezéssel, akár többször végighallgathassa a kurzust, és az ott meghatározott feladatokat megoldja. Emiatt kérjük, hogy az átutalásról szóló igazolást mielőbb küldje meg számunkra.

Amennyiben munkahelyi elsősegélynyújtó képzésen is szeretne részt venni, úgy jelen kurzus elvégzése és sikeres vizsgája után regisztráljon a feltüntetett városokban meghirdetett Munkahelyi elsősegélynyújtó tanfolyamunkra, ahol jelentős kedvezménnyel sajátíthatja el a gyakorlati ismereteket és szerezhet Munkahelyi elsősegélynyújtó tanúsítványt!

A TUDÁSPORTÁLON elérhető anyagok zökkenőmentes futtatásához a Google Chrome vagy az Internet Explorer böngészőt használja!

Kihelyezett képzés vagy egyéni igények esetén kérje külön árajánlatunkat!

A képzés részvételi díját ÁFA terheli! A feltüntetett képzési díj az ÁFA-t még NEM tartalmazza!

A Munkahelyi elsősegélynyújtó képzés jogszabályi háttere:

1993. évi XCIII. törvény a munkavédelemről:„46.§ A munkahelyen – jellegének, elhelyezkedésének, a veszélyforrásoknak, a munkavállalók létszámának, a munka szervezésének megfelelően – biztosítani kell a munkahelyi elsősegélynyújtás tárgyi, személyi és szervezési feltételeit.”

nem igényel befejezett iskolai végzettséget

Amennyiben munkahelyi elsősegélynyújtó képzésen is szeretne részt venni, úgy jelen kurzus elvégzése és sikeres vizsgája után regisztráljon a feltüntetett városokban meghirdetett Munkahelyi elsősegélynyújtó tanfolyamunkra, ahol jelentős kedvezménnyel sajátíthatja el a gyakorlati ismereteket és szerezhet Munkahelyi elsősegélynyújtó tanúsítványt!nnKihelyezett képzés vagy egyéni igények esetén kérje külön árajánlatunkat!nnA képzés részvételi díját ÁFA terheli! A feltüntetett képzési díj az ÁFA-t még NEM tartalmazza!nnA Munkahelyi elsősegélynyújtó képzés jogszabályi háttere:n1993. évi XCIII. törvény a munkavédelemről:„46.§ A munkahelyen – jellegének, elhelyezkedésének, a veszélyforrásoknak, a munkavállalók létszámának, a munka szervezésének megfelelően – biztosítani kell a munkahelyi elsősegélynyújtás tárgyi, személyi és szervezési feltételeit.”n

A KÉPZÉST MINDENKINEK AJÁNLJUK KORTÓL, NEMTŐL, ISKOLAI VÉGZETTSÉGTŐL, FOGLALKOZÁSTÓL FÜGGETLENÜL, EZEN ISMERETEK BIRTOKÁBAN SEGÍTSÉGET TUDNAK NYÚJTANI BAJBAJUTOTT TÁRSAIKNAK!

Jelentkezés

Erre a képzésre: Elsősegélynyújtási ismeretek – e-learning képzés

A feltüntetett árak NETTÓ árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák. A hatósági-, az engedélyezett szakmai képzések és a támogatott engedélyezett tréningek ÁFA mentesek.

18.000 Ft

Kezdés

E-learning esetén a kezdés és a befejezés a résztvevőn múlik, hisz egyénileg tanul, a tananyag feldolgozása mellett.

Helyszín

Online formában

Időtartam

200 perc

Ütemezés

E-learning

Kapcsolattartók

Elsődleges

Kérjük, először nála érdeklődjön!

Molnár Fruzsina
Tréning menedzser
Készségfejlesztés, Információbiztonság, Munkavédelem

Másodlagos

Amennyiben az elsődleges kapcsolattartót nem éri el.

farkas 1024×1024
Farkas László
Képzési üzletág igazgató
Gépészeti és hatósági képzések

Kapcsolódó képzéseink

Tekintse meg és válasszon hamarosan induló képzéseink közül!

Team,Industry,Engineers,Worker,In,Metal,Factory,Using,Digital,Tablet

Munkavédelmi képviselő továbbképzés

Ajánljuk a tanfolyamot a munkavédelmi képviselőknek, mivel a munkavédelmi törvény 75.§-a (1) bekezdés c) pontja előírja, hogy „egy választási ciklusban, a képviselő megválasztását követően egy éven belül legalább 16 órás képzésben, ezt követően évente legalább 8 órás képzésben való részvételi lehetőséget” a munkáltatónak biztosítani kell.
32.000 Ft
Időtartam: 1 nap
Male,It,Specialist,Holds,Laptop,And,Discusses,Work,With,Female

Belső auditor képzés – ISO 14001, ISO 45001 szerint

A moduláris felépítésű program célja, olyan szakemberek képzése, akik képesek irányítási rendszerek (környezet- és munkabiztonsági rendszerek) tervezésére, bevezetésére, működtetésére, auditálására, javítására, fejlesztésére külön-külön és integráltan is.
235.000 Ft
Időtartam: 5 nap (2+2+1 nap)
Car,Factory,Engineer,In,Work,Uniform,Using,Laptop,Computer,With

TISAX (Trusted Information Security Assessment Exchange)

  A TISAX a Trusted Information Security Assessment EXchange rövidítése, amelyet kifejezetten a bizalom megteremtésére fejlesztettek ki az autóiparban. A TISAX sajátos értékelőrendszeren alapul, amelyet a Német Autóipari Szövetség(VDA) az ENX Szövetséggel közösen dolgozott ki. A kérdőív az ISO 27001 szabványon alapul, így a TISAX különösen az autóipari beszállítókat célozza meg. A képzés elméleti ismereteket nyújt a TISAX regisztráció, önértékelés és audit követelményrendszeréről. A cél, hogy a képzés során résztvevőink megismerjék és munkájuk során hatékonyan használni tudják a TISAX előírásait és ezen megszerzett tudás segítségével folyamatosan megtudjanak felelni a vevői követelményeknek.
60.000 Ft
Időtartam: 1 nap

Egyedi ajánlatkérés

Ajánlatkérés